Megfordult a trend, most már a tüntetők támogatják pénzzel a Soros-hálózatot!

Fotó: Máthé Zoltán / MTI

Az ATV műsorának vendége volt pénteken Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója, aki a Kétfarkú Kutyapárt pénteki tüntetéséről, valamint a többi ellenzéki megmozdulásról beszélt – adta hírül a 444.hu.

„Én mindig nagy élvezettel hallgatom és nézem a Kutyapártnak az akcióit meg a plakátjait, mert szerintem humorosak. Úgyhogy hajrá!” – mondta Hidvéghi

A kommunikációs igazgató a többi ellenzéki akcióról is kifejtette a véleményét, és elmondta, hogy a továbbiakban se célja a Fidesznek elhallgattatni azokat, aki nem értenek velük egyet. Viszont kihangsúlyozta, hogy legyen szó bármiféle megmozdulásról, az legyen békés.
Továbbá úgy látja, hogy az ellenzéki képviselők átlépték hatáskörüket és több szabályt is megsértettek, mikor a parlamentben és az MTVA épületében képviselőhöz méltatlan módon viselkedtek.

„Minden véleménynyilvánítás, legyen az akár a parlamentben, legyen az akár az utcán egy demonstráció keretében, az békés maradjon és törvényes.”

A Fidesz kommunikációs igazgatója a műsorban beszélt arról is, hogy a köztévé azért nem adta le műsoraiban az ellenzék öt pontos petícióját, mert amit az ellenzéki képviselők tettek az egy „elfogadhatatlan nyomásgyakorlás volt, egy visszaélés a képviselői jogosítványokkal”. Szerinte „nem mérhetetlen támogatottságú minipártok leszerepelt vezetői fogják megmondani azt, hogy mi hangozzon el akár a köztévé híradójában, akár más műsorokban”.

Hidvéghi Balázs szerint a tüntetéssorozat se a túlóratörvényről szól, az csak egy ürügy az ellenzéknek. Valójában a kormány megbuktatása a céljuk és a hatalom átvétele.
A műsorban szóba került, hogy a tüntetők pénzt kezdtek gyűjteni a Kossuth téren megrongált szánkók pótlására, amiről Hidvéghinek az a véleménye, hogy az összegyűlt pénzt nem a szánkókra költik majd, hanem a Soros-hálózatot támogatják majd belőle.

„Attól tartok, hogy az ellenzéki szimpatizánsoknak az összegyűjtött pénze az majd a Soros-hálózatot fogja támogatni”

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!