Köpni-nyelni nem tudott a műsorvezető, így még senki sem iskolázta le!

Forrás: YouTube.com

A szerda esti Hír TV-ben Jakab Péter, a Jobbik szóvivője és Szentesi Zöldi László műsorvezető között lezajlott párbeszéd, inkább hasonlított egy komédiára, mint komoly politikai beszélgetésnek.
Ráadásul ezzel elég erősen nyitott a Jobbikos a Hír TV-ben, hisz mióta újra Fidesz közeli lett a csatorna, most először (és valószínűleg utoljára) hívták meg – adta hírül a 444.hu.

Az országgyűlési képviselő már a beszélgetés elején azzal kezdett, hogy levette magáról a zakóját, hogy láthatóvá váljon az alkalomra készített pólója, melynek szövege a következő volt: EZ A TÉVÉ HAZUDIK.
Ezt Szentesi Zöldi László műsorvezető láthatóan nem tudta hova tenni és úgy nézett, mint aki lefagyott és még a szája is tátva maradt.

 

“Azt gondolom, hogy a Hír TV, ha már közpénzből működik hiszen a Fidesz ugye bezsebelte, akkor közfeladatot is el kell, hogy lásson.” – Mondta Jakab Péter, majd ezt követően a kamerákon keresztül szeretett volna szólni Orbán Viktorhoz, amit a riporter megpróbált leállítani. A képviselő eljátszotta, hogy nem tudja a műsorvezető nevét, majd elkezdett beszélni a kamerának.

“Miniszterelnök úr, Ön március 15.-én rendkívül aljas módon megfenyegette a magyar embereket, hogy elégtételt fog venni azokon, akik nem Önre szavaznak. Na most az a helyzet, hogy eljött az az idő, fordult a történelem szekere, amikor a magyar nép is elégtételt akar venni azokon a Fideszes politikusokon, akik rendre a nép ellen szavaznak (…)”

Szentesi Zöldi közbeszólt a monológba, hogy a képviselő nem a miniszterelnökhöz beszél, hanem egy kamerához és megkérte, hagyja abba a szerinte szánalmas előadást.

 

A műsorvezető próbálta magához ragadni az irányítást, és feltenni első kérdését a Jobbikos képviselőnek, aki válasz helyett inkább folytatta a miniszterelnöknek címzett beszédét.

“Tehát miniszterelnök úr, Ön kardot rántott a saját népe ellen, és most a nép is kardot ránt Ön ellen. Én tehát arra kérem Önt, hogy tegye le a fegyvert és ennek egy módja van, méghozzá az, hogy teljesíti a tüntetőknek az öt pontos követelését. (…)”

 

Szentesi azzal próbálta átvenni a szót, hogy: „Engedje meg hogy közbevágjak, mert a miniszterelnök most kapcsolt át az ATV-re, mert még ott is jobb a műsor, mint nálunk, jelenleg”.

Jakab végül folytatta a követelések felsorolását és mikor a közmédia függetlenségéhez ért, a műsorvezető felajánlott a képviselőnek tízezer forintot, ha elszavalja az Anyám tyúkját.
A Jobbikos képviselő erre csak annyit mondott, hogy

“Ez nem a Fidesz, ahol pénzért megrendelésre mondunk akármit.”

Szentesi ezután felháborodva folytatta, hogy szerinte a képviselő berontott a stúdióba (pedig a Hír TV meghívására érkezett Jakab).
“Ön ide bejött, berontott ide, körülbelül azzal a tiszteletlenséggel, hogy valaki rárúgja az ajtót valakire.”

 

Jakab képviselő úr miután befejezte Orbánnak címzett beszédét, még boldog karácsonyt kívánt a miniszterelnöknek majd átadta a szót a műsorvezetőnek, aki azzal próbálta megalázni a Jobbikost, hogy az elhangzott halandzsából nem tudna semmit se visszamondani.

 

Szentesi Zöldi László eljutott végül arra a mélypontra, hogy nem tudott jobbat kitalálni, minthogy szerinte ő is felvehetne egy pólót, melyen “Ez a képviselő hazudik” felirat lenne olvasható, mivel a “rabszolgatörvény” elleni tüntetők között sok volt a fiatal diák, akik nem is dolgoznak.

 

Aki szeretné a teljes riportot végignézni egyben, az itt megteheti:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!