Ezt a három szót kell megtanulnia, és hatalmas karrier vár Önre a Fideszben!

Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI

Míg idehaza és külföldön is egyre több városban szerveznek tüntetést Orbán és kormánya ellen, addig a közszolgálati televízió csatornái ahelyett, hogy ezekről tudósítanának, folyamatosan nyomják a Fideszes agymosást.

A friss kormánypárti szóvivő, Nacsa Lőrinc, mesteri szinten tolta el az aktuális Soros ellenes propagandát. Miután az ENSZ elfogadta a migrációs csomagot, a Fideszes droid akcióba lendült és kifejtette a kormány álláspontját:

“Azt látjuk, hogy az ENSZ-ben, Brüsszelben és Budapesten is támad a migránspárti Soros-hálózat. Minden szinten, minden fronton nyomják a migránspárti javaslataikat és folyamatosan a bevándorlásellenes Magyarország ellen uszítanak. Mindannyian tudjuk, hogy az ENSZ közgyűlése ma szavaz a szélsőségesen migránspárti csomagról,  világszinten fokozni szeretnék a migrációt, és arra szeretnék rákényszeríteni a tagállamokat, hogy az illegális, illetve a gazdasági bevándorlókat, alapvető jognak ismerjék el a migrációt.” – mondta a kormányszóvivő.

Tehát az alap, hogy valakiből kormányszóvivő legyen csupán annyi, hogy tudja a legfontosabb szavakat: Soros, migráns, Soros-hálózat, migránspárti… stb.
Nacsa Lőrincek ráadásul még a Budapesti tüntetésekről is megvolt a véleménye:

“Azt látjuk és azt láttuk az elmúlt napokban, hogy Budapest utcáin is akcióba van a bevándorláspárti Soros-hálózat, erőszakos, agresszív tüntetéseket szerveznek, és a bevándorlásellenes nemzeti kormányt szeretnék megdönteni és elvenni a hatalmát.”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!