A csillagokat is lehazudta Szijjártó a CNN-nek – ismét sikerült beégetni a magyarokat

A külügyminiszternek végre valódi kérdésekre is kellett válaszolnia, nem fukarkodott hát a hazugságokkal.

Meghívták az amerikai CNN Quest Means Business című műsorába vendégként Szijjártó Pétert, hogy válaszoljon pár aktuálpolitikai kérdésre. Becsületére legyen mondva a külügyminiszternek, hogy führerével szemben ő legalább elfogadta a kihívást, persze odáig már nem sikerült eljutnia, hogy korrekt válaszokat adjon Richard Quest műsorvezetőnek.

Amikor a riporter rögtön a beszélgetés elején megtalálta azzal Szijjártót, hogy a választási eredményüket legjobb esetben is csak a manipulált választási rendszernek és a szabad média leuralásának köszönhetik, a futsalos politikus egyből elkezdte terelni a szót, és megvádolta a riportert, hogy sértegeti a magyar embereket, akik soha nem látott részvételi arány mellett is a Fideszre adták le demokratikus voksaikat.

Quest megpróbálta kötni az ebet a karóhoz, hogy ettől még nem volt tényleges választás a magyarok kezében, Szijjártó azonban nem állt kötélnek. Amikor a rabszolgatörvényről kérdezték, a politikus kitartott amellett, hogy az új törvény alapján senki nem kötelezheti a dolgozókat az évi 400 óra pluszmunka vállalására, hiszen az meghagyja az ő kezükben a döntést. A műsorvezető erre megkérdezte Szijjártót, hogy

hogy is van az, hogy sosem ők, hanem mindig  valamiért mások azok, akik tévednek,

tekintve, hogy a szakszervezetektől a dolgozókig mindenki ellenezte a törvényt. A külügyminiszter a már jól berögzült panelekkel reagált, miszerint a Fideszt csak azért támadják, mert elutasítják a bevándorlást és mert eltérnek a liberális mainstreamtől.

Az interjú végén, a CEU-t érintő kérdésre, Szijjártó azt hazudta, hogy az egyetem Budapesten marad. A kormánypárti politikus szerint egyébként az egyetem azért került abba a helyzetbe, amibe, mert nem teljesítette azt a törvényi feltételt, hogy létesített volna kampuszt az Egyesült Államokban is (ez újabb nettó hazugság).

Hozzátette: igazságtalannak tartják, hogy a CEU egy képzésért két diplomát (egy amerikait és egy magyart) ad, ezért módosítottak a felsőoktatási törvényen. Ez persze újabb hazugság, hiszen a CEU csak egy diplomát ad, vagy amerikait vagy magyart, ha egy tanuló mindkettőt akar, annak külön szigorlatoznia kell, és teljesítenie a különbözeti feltételeket.

A teljes felvételt itt megtekintheti, aki kíváncsi rá.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!