Újabb felháborító tény derült ki a tegnapi agresszióról

Fotó: Kurucz Árpád

Tegnap az MTVA-t és az egyéb fideszes szennylapokat és televíziókat kivéve, a teljes hazai és nemzetközi médián végig futott, hogy országgyűlési képviselőket erőszakkal, jogellenesen kidobtak egy közintézményből. Ennél nagyobb beismerő vallomást nem is tehettek volna Orbánék:

az ellenzéki képviselőknek nincs helyük a televízióban, még az aulában sem, nemhogy a stúdióban.

Gyávaság ez, semmi más. Nem mi mondjuk, nálunknál sokkal nagyobb gondolkodó, Bibó István mondta:”Demokratának lenni mindenekelőtt annyit tesz, mint nem félni: nem félni a más véleményűektől, a más nyelvűektől, a más fajúaktól”. Orbánék pedig félnek.

Olyannyira félnek, hogy az MTVA épületének a védelmét sem bízzák akárkire, ide már a rendőrök is kevesek, önálló fegyveres szolgálattal védik a propagandagyár központját. Itt azonban egy igen érdekes fordulatot vesz a történet, ugyanis az egyik videón egyértelműen látszik, hogy a a fegyveres őrök között a Civil Biztonsági Szolgálat Zrt. alkalmazottjai is ott vannak.

Erről a biztonsági szolgálatról pedig annyit kell tudni, hogy 2010-ig nem más, mint a jelenlegi belügyminiszter, Pintér Sándor érdekeltsége volt, de a mai napig Pintér egykori üzletfelei irányítják. A cég a kormányváltás óta sorra nyeri a milliárdos állami megrendeléseket, sokak szerint nem is történt igazi tulajdonos csere, csak strómanként üzemelnek a jelenlegi tulajdonosok.

Talán ez az oka, amiért ezek a pribékek még arra is feljogosítva érezték magukat, hogy a rendőröket ne engedjék be az épületbe, és ezért nem mertek a rendőrök sem fellépni ellenük, a képviselők védelme érdekében. Tegnap megmutatta a rendszer a valódi arcát, akinek volt eddig kétsége az csak nézze meg a videó felvételeket!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!