Nem tudták megakadályozni: minden Fideszesnek hallania kellett

Forrás: Bárány Balázs / Facebook

Bárány Balázs, az MSZP Országos elnökségének tagjával beszélgetett Velkovics Vilmos, az Echo TV műsorvezetője, aki arra lett volna kíváncsi, mi volt a céljuk az ellenzéki képviselőknek az MTVA székházának “elfoglalásával”.
Erre a kérdésre Bárány Balázs válaszul elővett egy papírt a zsebéből, és felolvasta azt az öt pontos petíciót, amit az ellenzéki képviselők szerettek volna felolvasni a közpénzből működő állami tévében – adta hírül a 444.hu.

Velkovics láthatóan eléggé zavart lett, mivel valószínűleg nem számított rá, hogy felolvasásra kerülnek a petíció pontjai. Zavarodottságában az első pont elhangzása után tett egy bizonytalan mozdulatot, mellyel szerette volna jelezni az MSZP Országos elnökségi tagjának, hogy ne olvassa tovább, de inkább hagyta felolvasni a többi pontot is.

Az állami televízió székházából kidobott képviselők is csak egy hasonló, nagyjából egy percig tartó felolvasást szerettek volna elérni a köztévében, de ott erre nem kaptak lehetőséget. Az azért sokat elmond a közmédia egyoldalúságáról, hogy a nyíltan Fideszes Echo Tv is gyakrabban ad lehetőséget az ellenzéki pártoknak nyilatkozni, mint az MTVA csatornái.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!