Nem bírják abbahagyni a hazudozást: szerintük majdnem “felgyújtottak” egy rendőrt

Forrás: MTI

Több napnyi folyamatos tüntetés után, végre elérkezettnek látta az MTVA, hogy bemutassák a híradóban a székház előtti tüntetést. Természetesen ezt is a szokásos kicsavart módon tette meg a csatorna. Az M1 nézőinek előtte végig kellett nézniük körülbelül 25 percnyi migránsozást és Fideszes agymosást, aztán következett a túlóratörvény elleni demonstráció beszámolója – közölte a 444.hu.

A bejátszott riportban nem esett szó arról, hogy miért is vonultak konkrétan a televízió székháza elé a tüntetők, mint ahogy az ellenzéki képviselők által beolvasni kívánt petícióról se esett szó, kizárólag az erőszakosabb eseményeket játszották be.

Az MTVA székházbeli történésekről úgy tudósítottak, hogy eleinte csak információt szerettek volna kérni az oda érkező képviselők, majd randalírozni kezdtek és minden lehetséges módon próbálták megzavarni a rendeltetésszerű működést, valamint megpróbáltak betörni a stúdiókba, zaklatták az ott dolgozó embereket.
Ráadásul azt se felejtették kihangsúlyozni, hogy a képviselőkkel a biztonsági vezető udvariasan beszélt, míg az ellenzéki delegáció a kint tüntető több ezer emberrel fenyegetőztek, hogy lerohanják az épületet.

Hadházy Ákos és Szél Bernadett erőszakos kidobását is teljesen jogszerűnek ítélte meg a közmédia híradója, mivel szerintük Hadházy az őrök kijátszásával próbált bejutni az elzárt területre, de az őrök a képviselő testi épségét óvva megpróbálták jobb belátásra bírni és kérték, hogy másszon le a lépcső korlátjáról. Ezt követően mivel a képviselő nem engedelmeskedett a fegyveres biztonsági szolgálat embereinek, kénytelenek voltak kivezetni őt az épületből.

A pár perces bejátszásban az is szerepel, hogy a tüntető tömegből valaki egy petárdát dob a rendőrök felé, amit a propagandamédia úgy fordított le nézőinek, hogy “az épület előtt a demonstrálók csaknem felgyújtottak egy rendőrt”.

Lehet azért kellett napokat várniuk az MTVA nézőinek erre a híradásra, mert már az ott dolgozók se nagyon tudták hogyan hazudjanak minél nagyobbat, vagy talán azért, mert Szél Bernadett élő videóját – melyben kidobják őt és Hadházyt az épületből – közel annyian nézték már meg mint egy átlagos M1 híradót. Ciki lett volna nekik, ha a közel 100 milliárdból gazdálkodó propagandagyár rosszabb nézettséget ér el, mint Szél Bernadett egy sima okostelefonnal a kezében.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!