Amennyiben országos sztrájkot szervezne, felsőbb osztályba léphet az ellenzék

A tegnap este kirobbant médiacsata 2.0 (az 1.0 2006-ban volt a Szabadság téren) egyrészt kizökkentette az elmúlt hét egyre inkább a 2015-ös Keleti pályaudvari „migránssimogatójára” hajazó Kossuth téri „rendőrsimogató” bemerevedő „utcaiharcos celebkedését”, amiben már-már kötelezően furakodtak be estéről-estére önmérvadó közéleti nevesek, hogy paprikasprayfútta szemekkel rögzíthessék hősiességüket a közösségi oldalakra;

Tv4másrészt újabb patthelyzetbe sodorta a valóban szélsőséges élethelyzetben is talpon maradó tucatnyi ellenzéki képviselőt, köztük felerészben nőt, ami az országgyűlés női kvótáját tekintve bíztató jövőképet vizionál, hogy tán jobb lenne minél inkább női kezekbe helyezni a sorsunkat.

Ezzel együtt ma délutánra a feledhetetlen (s ez cseppet sem irónia részünkről – ne reménykedjenek a közmédiasakálok: ami történt, nem feledjük s egyszer mindezért fizetniük kell), tehát a feledhetetlen éjszakai események ellenére a behatolt képviselők változatlan eredménytelenséggel beszorultak az általuk kivívható szituációba sőt, jelenlétüknek köszönhetően nem hogy a tüntetéseket kiváltó rabszolgatúlóra alól mentesülnek a köztévé dolgozói, de a hírhamisítóból MTVA-vezérré vedlett Papp Dániel nevű rágcsáló öt órától mentesíti dolgozóit a munkavégzés alól.

Aki akkora egyéniség, hogy még ahhoz is gyáva volt, hogy a telefont felvegye az esti események alatt az őt folyamatosan kereső képviselők hívásaikor.

Ebben a vetületben több mint groteszk, hogy elsőként a közmédia dolgozóinak vívták ki a beszorult ellenzéki képviselők a könnyített munkavégzést, de hát ez egy ilyen ironikus ország.

Az viszont a legkevésbé sem ironikus, hogy a politikusok szenvedélyes ostromuk ellenére nem tudják érvényesíteni a kitűzött célt, ami – legyünk őszinték – akkora revelációval nem hatna egy lárvaarcú bemondó által másfél perc alatt ledarálva, mint hatásos a lassan 24 órás próbálkozásuk a közmédia falai között.

Tv

Nem mellesleg a petíció közlését megtagadta a hajdan állami hírügynökségként indult MTI is.

Hogy bármilyen s milyen előrelépést hoz-e a mai nap sa 18 órára a helyszínre meghirdetett újabb tüntetés, az még kérdéses, az viszont egyre inkább körvonalazódni látszik, hogy a hatékony és érdemi továbblépést már nem a tévészékház környékén megújítható újabb „ütközet” hozná meg. Sokkal inkább egy olyan országos demonstráció megteremtése, ami leginkább az 1990-e taxissztrájkhoz hasonlóan magát az államapparátust bénítaná meg a „nép istenadta jogán” s repesztené meg talán végzetesen Orbán alapjában gyáva uralkodását.

Tv2
Az MTVA vérebei

Ugyanis nem csak a fővárosban lángoltak fel az indulatok, de bekapcsolódott a tüntetéshullámba többek között Pécs, Debrecen, Miskolc, Szeged, Veszprém is s amennyiben ezt sikerül kiterjeszteni s megszervezni minél több nagyvárosban, az már olyan ellenállást mutatna fel a magasba, ami sokkal fenyegetőbb és látványosabb egy momentumnyi lilaköd partikelléknél.

Tv6

Bármi is történjék ma a köztévé épületében, azt azért szögezzük le a jog által meghatározva, hogy az MTVA-s pribékek esti-hajnali agressziója s rajtuk keresztül a munkaadójuk, a fentebb már nevesített Papp Dániel nevű személy BŰNCSELEKMÉNYT követtek el, ugyanis:

1. A vagyonőrök nem hivatalos személyek, egy magáncég alkalmazottai.

2. A rájuk vonatkozó törvény szerint arányos testi erővel megakadályozhatják a védett intézménybe történő jogtalan behatolást, illetve a behatolót eltávolíthatják.

3. Az országgyűlési képviselők jogállásáról szóló törvény szerint a képviselő az igazolványa birtokában bármely közintézménybe beléphet, csak a működését nem akadályozhatja aránytalan mértékben.

4. Az országgyűlési képviselőkkel szemben ezért az adott esetben nem volt helye semmilyen erőszak alkalmazásának.

5. Az országgyűlési képviselő viszont hivatalos személy.

6. A Btk. 310. § szerint, aki hivatalos vagy külföldi hivatalos személyt jogszerű eljárásában erőszakkal akadályoz, bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. A büntetés két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, ha a hivatalos személy elleni erőszakot csoportosan, fegyveresen vagy felfegyverkezve követik el (mindhárom minősítő körülmény fennáll).

Kalandra fel, Magyarország.

A cikk eredetileg a szabadhir.hu portálon jelent meg: Amennyiben országos sztrájkot szervezne, felsőbb osztályba léphet az ellenzék címmel.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!