Patthelyzet alakult ki az MTVA székházánál – A rendőrök se jutnak be az épületbe!

Szél Bernadett videóban foglalta össze az elmúlt néhány óra eseményét.

A tüntetés után bent éjszakázó 13 képviselőt nem engedték szabadon mozogni a köztelevízió épületében a biztonsági szolgálat emberei. Hadházy Ákos megpróbálta kikerülni az őröket, és egy lépcső külső részén feljutni az emeletre, ahol beszélni szeretett volna valakivel, aki kompetens abban, hogy beolvashatják vagy nem a petíciójukat élő adásban.

Ezt követően az őrök erőszakkal kidobták Hadházi Ákos országgyűlési képviselőt az épületből, valamint Szél Bernadettet is kitessékelték. Mint ahogy azt a két képviselő elmondta, ez törvényellenes!

Az épületből kizárt képviselők rendőrségi bejelentést tettek, mivel jogszerűtlen volt az, ahogy őket kidobták, valamint értéktárgyaik, kabátjuk is bent maradt az épületben. A rendőrök végül megpróbáltak bejutni az MTVA székházába, de őket se engedték be. Jelenleg patthelyzet alakult ki.

Se a kint lévő két képviselő, se a rendőrök nem tudnak bejutni az épületbe, valamint a bent lévő köztelevízió munkatársai és a még bent tartózkodó képviselők se tudnak kijutni az épületből.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!