Szar lumpenproliknak nevezte a tüntetőket Bayer, tömeggel vonulna ellenük

Fotó: MTI/Kallos Bea

Még olyanokat is mondott róluk, hogy “kereszténygyűlölők”, meg “Lenin-fiúk”.

Volner János után a magyar közélet egy újabb óriása is beleszállt a rabszolgatörvény ellen tüntető magyarokba. Bayer Zsolt, a Fidesz ötös számú párttagkönyvének tulajdonosa, lovagkeresztbajnok blogján úgy fogalmazott:

kezd elege lenni a törő-zúzó “szar lumpenprolikból”,

meg az annak örvendező “médiagecikből” és “soroscsicskákból”. A 2006-os őrjöngésre komplett politikai közösséget építő Bayer, hogy kiköszörülje a hőn szeretett führere diktátorbecsületén esett csorbát, ezért úgy döntött,

itt az ideje egy újabb Békemenetet szervezni.

Tetszenek emlékezni, arról a Békemenetről van szó, ahol a csőcselék rendre akasztaná a vele egyet nem értőket, és amelynek csúcspontján legutóbb konkrét fenyegetőzésbe kezdett saját népe ellen a magyar miniszterelnök. A kabaré netovábbja, hogy a gecizés és csicskázás után Bayer azt írta, idézzük:

“Se erőszak, se hőzöngés, se füstbomba, se dobálás, se törés-zúzás, se rendőrök elleni támadás – csak méltóságteljes, nyugodt erő.”

Hogy nyomatékosítsa, milyen “nyugodt erőről” is beszél, azért még hozzáfűzte, hogy

“Elpofátlanodtak a keresztény gyűlölők, karácsony utálók, kinyílt a pofájuk a Lenin-fiúknak. Készüljetek!”

A blogbejegyzés ritka alpári és primitív stílusából is látszik, hogy nagyon megijedhettek a tüntetések erejétől Orbánék. Tudjuk, hogy Békemenetet (lefordítva: szabadságellenes gyűlölködést) akkor szoktak szervezni, amikor erőt akarnak demonstrálni az ellenük szerveződő ellenzéki energiák ellen. (Nem meglepő, hogy ilyet legutóbb Márki-Zay Péter megsemmisítő erejű hódmezővásárhelyi diadala után tartottak.)

Könnyen lehet, hogy lesz is mire felkészülniük Bayeréknak, a vasárnapi tüntetés ugyanis emberemlékezet óta a legerősebb ellenzéki tüntetésnek ígérkezik.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!