Döbbenetes csalásra derült fény a parlamentben! Semmisek a ma elfogadott törvények!

Mindent elkövet a Fidesz, hogy áttolja erőből a mai napirendi pontok megszavazását a parlamentben, még attól sem riadnak vissza, hogy megszegjék az összes szabályt ami a szavazásokra vonatkozik. Kezdték azzal, hogy egyben szavaztak a 2925 ellenzéki módosító indítványról, amikről egyesével, gépi szavazással kellett volna dönteni a házszabály értelmében.

Ma viszont egyértelműen bebizonyosodott, hogy a gépi szavazás SZABÁLYTALANUL folyt, anélkül is lehetett szavazni, hogy a képviselők a kártyájukat bedugva, igazolták volna magukat!

Így, nincs garantálva a névszerinti szavazás, mert nem lehet leellenőrizni, valóban a képviselő nyomta-e meg a gombot, vagy másik képviselő tette-e ezt helyette.

Nincs garantálva a kétharmados többség sem, hiszen billeg a kétharmad Hirt Ferenc fideszes képviselő halála óta, mert a helyére nem esküdött még fel senki. Így nem lehet ellenőrizni, hogy valóban bent volt-e minden fideszes képviselő, vagy csak egy képviselő nyomott több gombot is.

Erre videó felvétel a bizonyíték, Tordai Bence a Párbeszéd képviselője élő videóban be is mutatta a szabálytalanul lezajlott szavazást, de több ellenzéki is felhívta erre a sajtó figyelmét, hogy bárki aki a teremben van, mindenféle kártyás igazolás nélkül tud szavazni.

OSZD MEG A CIKKET, HOGY NE TUDJÁK ELHALLGATNI A CSALÁS TÉNYÉT!!!

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!