„Nem az apám vagy, hogy megmondd, mit csináljak!”

Áll a balhé a parlamentben. A baloldal végre tényleg tud kemény lenni.

Természetesen elkaszálta a Fidesz, hogy egyenként kelljen szavazni a rabszolgatörvény módosító indítványairól, amivel az ellenzék elárasztotta a Tisztelt Házat.

Azonban nem egészen stimmel a megoldás, hiába döntött az igazságügyi bizottság. Tordai Bence, a Párbeszéd képviselője Facebook-oldalán máris bejelentette, hogy akár a Strasbourgi Bíróságig is elmegy, mert a Fidesz-KDNP megszegte a saját alaptörvényét is.

Az ülésen pedig a baloldali képviselők tagjai felállva, bekiabálva, fütyülve tiltakoztak. Az alábbi videón, amelyen Korózs Lajos országgyűlési képviselő a saját Facebook-oldalán jelentkezett be élőben, egyértelműen hallható, hogy a 2925 beadott módosító javaslatnak az volt a célja, hogy a Fidesz képviselői is lássák, mit jelent túlórázni. Tóth Bertalan, az MSZP elnöke újraszavazást követelt, a szintén szocialista Szabó Sándor pedig Kövér Lászlót tájékoztatta a címben foglaltakról:

Nem az apám vagy, hogy megmondd, mit csináljak!

 

Közzétette: Korózs Lajos – 2018. december 10., hétfő

A házelnök, aki egyébként valóban nem Szabó Sándor apja, szankciókat helyezett kilátásba, ahogy más tisztességes demokráciákban is szokás, ha valaki nem ért egyet a hatalommal. Lásd még Kína, Oroszország, Azerbajdzsán.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!