Ezt senki nem engedte meg még magának, de Kövér bármit megtehet! – Frissítve

Kövér László túlment minden határon. Tegnap a parlamentben engedélyezte az ellenzék 2925 módosító indítványáról egyben való szavazását. Az indok az volt, hogy a képviselőknek kell elég időt hagyni, a javaslatok megismerésére. Mindezt, egy olyan bizottsági ülésen döntötték el, amit az ülés megkezdése előtt 3 perccel SMS-ben hívtak össze! Tegyük hozzá, a házszabály erre nem ad lehetőséget!

Az ellenzék persze tehetetlen dühében már nem tudott mit csinálni, mint obstruált, fütyült, bekiabált, hiszen törvénytelenül működtették a parlamentet! Kövér házmester persze most is hatalmas erkölcsi magasságokból osztotta az észt, és az országgyűlés méltóságára hivatkozva utasította rendre a képviselőket.

Az eszébe sem jutott, hogy a parlament akkor vesztette el a méltóságát, amikor elkezdték törvénytelen módon, párt-törvény gyárnak használni! De Kövérnek lehetne egy kis önkritikája is, ha már méltóságról papol, és megválogathatná a szavait, ugyanis Varga László szocialista képviselőről a következőt mondta:

“Hogy hívják ezt a faszt, aki itt üvöltözik?”

Gratulálunk, ez aztán teljesen méltóságteljes volt!!!

FRISSÍTÉS: az index.hu feldolgozta a felvételt, zajszűréssel és lassítással úgy tűnik, “tahó”-t mondott a házelnök.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!