Megpróbálják elhallgatni, de nem fogják tudni!

Forrás: MTI

A „pártfüggetlen” MTVA Híradója „szakszerű és pontos” tájékoztatást adott a hétvégi tüntetésről.
Több szakszervezet tartott demonstrációt szombaton a Fidesz két politikusa által benyújtott törvényjavaslat ellen, melyben a túlórák számát 250-ről 400-ra emelnék, a munkáltatónak pedig az eddigi 1 év helyett 3 éve lenne elszámolni a többletórákat, azaz a túlórákat csak 3 év elteltével fizetnék ki.

A tízezres tüntetésről minden kisebb és nagyobb ellenzéki oldal tudósított, köztük a Pesti Bulvár is, ezzel szemben az M1 Híradó 16:00-kor kezdődő műsorában legfontosabb hírként a párizsi tüntetést mondták be, melyről utána a műsor további részében kis képben élő közvetítésben mutatták a párizsi eseményeket.

Ezt követte szintén egy több perces riport, ahol a szokásos Fideszes migránsozást lehetett végighallgatni, majd ehhez kapcsolva az amerikai – mexikói határ mentén lévő migránsokról számoltak be.
Miután minden magyarokat érintő fontos hírt elmondtak, 40 másodpercben beszámoltak a budapesti megmozdulásról.

A csatorna híradójának esti kiadása hasonló felépítés szerint tevődött össze, itt is több hír megelőzte a magyar tüntetésről szóló hírt, amiről csak 22 perc elteltével esik szó.

A közszolgálati média mely nagyjából 80 milliárd forintból gazdálkodik, fontosabbnak tartja a Párizs utcáin kialakult helyzetet, a mexikói határnál gyülekező migránsokat, mint a magyar embereket, akik a kormány rabszolgatörvénye ellen vonultak utcára!

Az M1 híradó adásai itt visszanézhetőek: 16:00 / 18:00

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!