Nem akárki jelentkezett be, hogy segítse a kormányt – ez még lehet, hogy Rezsi Szilárdnak is sok lesz

Kép forrása: MTI

Nem várt helyről kapott új csodafegyvert a kormány.

Ha eddig nem tette, most kezdhet csak igazán rettegni az ellenzék a kormánytól. Alig egy héttel ugyanis azután, hogy összeállt a teljes propagandagyárat lefedő fideszes médiaholding, nem más jelentette be csatlakozó és segítő szándékát,

mint Nagy “VV” Alekosz, az RTL Klub Való Világ című műsorának egykori nyertese.

Mint írta, a “holdudvarhoz már minden magára valamit adó sajtó csatlakozott, fölajánlkozott”, ezért úgy érezte, neki is muszáj lesz “magát” és Facebook-oldalát a kormány médiaoligarcháihoz hasonlóan bedobnia a közösbe. Alekosz szerint ő egy görög ember ugyan, de magyar szívvel él, emiatt a Facebookja is “nemzeti”.

Screenshot 20181208 161845 Gallery
Forrás: Nagy Alekosz – Facebook

Az egykori valóságshow-sztár már azt is kitalálta, hogy tudna a leginkább segítségére lenni a maffiakormánynak. A poszt szerint amolyan programigazgatói szerepet képzelt el magának a TV2-nél, legalábbis azt írta, hogy “az évek óta brutálisan nagy pénzeket elnyelő tévékettőt mind anyagilag, mind nézettségi szempontból fel szeretné virágoztatni”.

Hogy mi szükség van a csatorna felvirágoztatására, ha Alekosz szerint is “brutálisan nagy pénzeket” nyel el, az nem derült ki. Ahogyan sajnos az sem, hogy ha valóban csatlakozni szeretne a kormány médiaholdingjához, miért pont azt a csatornát akarja segíteni, ami a HírTV-vel és az EchoTV-vel ellentétben nem is vált annak részévé.

Bárhogy is legyen, sok sikert kívánunk Alekosznak a kormány megsegítéséhez, a némethszilárdi Fideszből kiindulva úgy gondoljuk,

az egykori celeb és a kormány remekül ki tudnák egészíteni egymást színvonalban.

Alekosz posztját itt megtekinthetik:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!