Nem hinné el, hol szúrták ki Orbán lányát – még mindig van mit a tejbe aprítania

Sőt, ráadásul a “saját lábán” sétálgatott!

Van egyféle bája annak, hogy a kormány által folyamatosan támadott osztrák fővárosban szúrták ki a saját lábára állított királyi párt, Orbán Ráhelt és a nemzet vejét, Tiborcz Istvánt. A 444 beszámolója szerint a kormányfő lánya és annak férje Bécs egyik leghíresebb bevásárlóutcájában, a Kärntner Strassén sétálgattak, a portál egyik olvasója által megörökített fotók tanúsága szerint pedig

Ráhel vállán egy több százezer forintos Gucci-táska lógott.

7F0qLLnwa4KoOCG8s
Fotó: 444

Emlékezetes, a miniszterelnök lánya a nyári kötcsei Fidesz-találkozóra egy több millió forintos órában érkezett, szemlátomást tehát a harmadik kétharmad után (és az Elios-ügyet megúszva) Orbán családja elkényelmesedett annyira, hogy még a kamerák kereszttüzében se féljen a választók orra alá dörgölni az összelopott vagyont.

Az esetből ráadásul az is teljesen világos, hogy valójában mi a véleménye a guccikereszténynek is nevezhető Orbán-családnak az osztrák fővárosról. Miközben migránspokolnak ábrázolják, és a CEU-t is odaüldözik, Ráhelék valamiért nem a Váci utcát, hanem a Kärntner Strassét választják, ha úgy találja kedvük, hogy a nyakára akarnak vágni egy kicsit a magyar adófizetők pénzének.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!