Komoly ultimátumot adott a Fideszes – Sok múlik most rajta

Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI

A nemzeti konzultációt hirdetvén, a Fideszes politikusok sorra töltik fel videóikat, képeiket a legnagyobb közösségi oldalra amin épp a konzultációs ívet töltik ki. Ezzel szeretnének jó példát mutatni az állampolgároknak, és felhívni a figyelmet arra, milyen jelentőséggel bír a kérdőív kitöltése – közölte a 444.hu.

Bár a kormány már akkor kijelentette, hogy ez az eddigi legsikeresebb nemzeti konzultáció, amikor még nem is kapta meg mindenki a levelet, ennek ellenére megy a kitöltés promózása.
Így tett Szűcs Lajos országgyűlési képviselő is, aki egy ‘komoly’ ultimátummal próbálja rávenni az embereket arra, hogy vegyenek részt a kérdések megválaszolásában és küldjék vissza azokat.

A riportban kifejti, mennyire ledöbbenti a tény, hogy sokan nem veszik elég komolyan ezt a mérhetetlenül fontos dolgot.
“Megvagyok döbbenve, hogy sokan elviccelik, fölgyújtják, összefirkálják, összehajtogatják ezeket a konzultációs íveket (…)”

Szűcs végül arra kéri az embereket, hogy aki teheti az mondjon véleményt, töltse ki a kérdőívet. Ha így tesznek, akkor ez esetben a jutalom se marad el. Ha ezt a kis szívességet megteszik, akkor a politikus áldott, békés karácsonyt kíván.
Szóval nagy a tét, így mindenki ragadjon tollat, húzza maga elé a még szét nem tépett konzultációs ívet és töltsük ki. Ne ezen múljon a jókívánság!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!