Ez lesz Orbán vége? Macron sorsára juthat, már itthon is sárga mellényben tüntetnek

Giga tüntetés várható most szombaton a “rabszolgatörvény” életbeléptetése ellen. Az, hogy a szakszervezetek mögé felsorakozott az összes ellenzéki párt mutatja, hogy igen fontos társadalmi kérdésről van szó. A párbeszédre képtelenségét újra bebizonyította a kormány, bár a parlamenti vita után leültek a szakszervezetekkel tárgyalni, de semmilyen érdemi javaslatukat nem fogadták el a 400 óra túlmunka, és annak 3 év múlva lehetséges kifizetéséről.

A probléma súlyos, hiszen nem csak azok fogják megérezni a hatását, akiket érint most a törvényváltozás. Gondoljanak csak bele, ki akar egy agyonhajszolt, kialvatlan sofőr mögé beülni a buszon? De tiltakoznak az orvosok is, hiszen a statisztikák egyértelműen kimutatják, hogy minél több a túlmunka, annál több az üzemi baleset. Végső soron, a munkaerőhiányt akarja a kormány megoldani, de ezzel csak fokozza a probléma mértékét, kockáztatva, hogy még ennél is többen hagyják el az országot. Az elkeseredés csak nő, amint az Komjáthi Imre Facebook posztjából is kiderül. Komjáthi 2012-ben egyik főszervezője és „arca” volt az első Éhségmenetnek, társelnöke a Közmunkás Szakszervezetnek.

Más pártpolitikusok is is javasolják a sárgamellény használatát, erőt merítve a párizsi tüntetés sorozat sikeréből.

A példa előttünk, erős társadalmi ellenállással meg lehet változtatni egy kormány irányvonalát, ki lehet mondani, hogy eddig és ne tovább!!!

ujhelyi karacsony toth sargamelleny

December 8-án szombaton, mindenkit várnak 10 órakor a Jászai Mari téren. “Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!”

KÉRJÜK OSZD MEG A POSZTOT, HOGY MINDENKIHEZ ELJUSSON A TÜNTETÉS HÍRE!!!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!