Megszólalt Hosszú Katinka: nem fog mindenkinek tetszeni, amit mond

kép forrása: nol.hu

Sokáig hallgatott az ügyben, de most az index.hu kamerája előtt megszólalt, a Duna Aréna kapcsán. Mint ismert, a válófélben lévő páros klubja, illetve sportegyesülete 2017 márciusa óta tartja az edzéseit a létesítményben, a nagyközönség -akik számára épült- pedig csak 2018 júliusa óta használhatja, ebédidőben, napi 3 órát.

A Duna Aréna a nagy kormányzati lopások hozzá nemértés  egyik szimbóluma lett, a 2017-es vizes vébére épült uszodát az a Garancsi István építette, akinek a magángépével repked ingyen és bérmentve Orbán Viktor, a felépítés illetve a kapcsolódó költségek pedig 40 milliárd forintot is bőven meghaladták.

Hosszú Katinka most sem árulja el, mennyit fizetnek a használatért, bár erre már elsőfokú bíróság ítéletet is kötelezte a Duna Arénát üzemeltető állami céget. Az pedig, hogy a gigantikus pénzből épült uszodába csak pont azok nem mehetnek be, akiknek a pénzéből épült, szerinte teljesen rendben van. Az érvelésének az a része, mely az élsportolók felkészülését támogatja, teljesen rendben is van. De azt ne felejtsük el, Katinka nem csak élsportoló, de legalább ugyanolyan kemény üzletasszony is. A kettőt nem kellene keverni, főleg, ha adófizetői pénzekről van szó.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!