Mi történt? Nekiment Fábry a kormánymédiának

Meglepő kijelentést tett legutóbbi műsorában a humorista.

Súlyos kritikát fogalmazott meg a kormány propagandamédiájával szemben a hírhedten fideszes Fábry Sándor. Hiába uralták le mára gyakorlatilag majdnem a teljes médiapiacot a kormány és a kormányhoz közelálló üzletemberek, a humorista mindezidáig egyetlen hanggal sem fejezte ki ellenérzését. Ebben közrejátszhatott bizonyára az is, hogy nehéz beismerni az embernek a tévedését, sok jobboldali konzervatív értelmiségi mai napig lapít a közállapotokkal kapcsolatban.

Ennél is nehezebb lehetett volna lemondania azonban azokról a súlyos összegekről (a szereplési vágyról nem is beszélve), amelyeket az utóbbi években az RTL Klubról a közmédiára vándorló kabaréshow-jával zsebelhetett be. Talán visszavonulási szándékára utal, hogy most viszont olyat mondott műsorában, amit korábban soha. Az adásban

három fasiszta jellegű kormánypárti televíziónak nevezte az M1-et, az Echo-t és a HírTV-t.

Sőt még a korábbi kormányszóvivő Kovács Zoltánra és a kormány házi kedvenc biztonságpolitikai szakértőjére, Bakondi Györgyre is beszólt. Mint mondta, hiába akarna “menekülni” bármelyikük elől, ha mindhárom csatornán ugyanazt a kormánypropagandát lehet látni.

Tisztelt Sándor! Reméljük, jól átgondolta a döntését, mert ha nem, bizonyára meglepi majd, amit a NER-től fog kapni az őszinteségéért cserébe. Persze nem hisszük, hogy meglepi majd, értelmes ember Ön, feltesszük, eddig is pontosan tudta, hogy a hallgatásáért kapja a pénzét. Kívánjuk, hogy élvezze a nyugdíjas éveit – sokunkkal ellentétben magának lesz rá lehetősége.

Az érintett megjegyzésről szóló részt itt megtekinthetik:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!