Sebestyén Balázs élő adásban szólt be durván a vadászoknak

Forrás: Facebook / Sebestyén Balázs Hivatalos oldala

A Rádió 1 csütörtök reggeli Balázsék című műsorában beszélgetett arról Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri, hogy valószínűleg egy vadász lőhette le azt a fokozottan védett európai szürke farkast, aminek a tetemére Nagyvisnyó mellett találtak rá pár nappal ezelőtt.

A Blikk szerint Rákóczi Ferenc elmesélte, hogy egy vadász oltotta ki az élettársa kutyájának az életét is, mire Balázs kifakadt és durván beszólt a vadászoknak:

„Fegyverben, erőszakban hívő, kisebbségi komplexusos, péniszhosszabbító emberek mennek vadászni, tisztelet a nagyon kevés kivételnek, aki valóban a vadgazdálkodással foglalkozik és értő vadász. A legtöbbnek ez egy hatalomfitogtatás, hogy ők a kiváltságosok, akik puskát kapnak és mindenre lőhetnek. Istent játszanak, közben alkoholisták. (…) Olyan seggek, komolyan mondom! Isznak, tivornyáznak, részegek. Csoda, hogy nem történik mindennap vadászbaleset. Csoda, hogy még van vadász Magyarországon. Az összes le kellett volna lője a másikat! Vannak normális vadászok, nem azt mondom, de kevés. Sok a hülye. A 8 éves gyerek szintjén vannak. Borzasztó! Az megy vadásznak, aki gyáva katonának. Ez tökre így van. A kis tapsifüles nem lő vissza.”

A lap az ügyben megkérdezte a Kossuth-díjas Bodrogi Gyulát, Kemény Dénest, a magyar vízilabda-válogatott egykori szövetségi kapitányát és Póka Egont is, aki a Hobo Blues Band egyik alapítója. Mindhárman évtizedek óta vadásznak de egyikük se ért teljesen egyet Sebestyén Balázs szavaival.

Az ügyben talán nem ártott volna kikérni Semjén Zsolt véleményét is, aki mint köztudott, rendszeresen jár külföldre vadászni, például rénszarvasra.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!