Kibújt a szög a zsákból: a Fidesz támogatja a Jobbikból kiváltak mozgalmát

Persze nem pénzzel, csak szavazattal, egy kis gyűlöletkeltésben mindig benne vannak. Ezúttal a burkaviselés került terítékre.

Mit ad Isten, támogatta az Országgyűlés fideszes többségű Honvédelmi és Rendészeti bizottsága Dúró Dóra “hiánypótló” javaslatát, miszerint tiltsák meg a burka viselését az ország területén.

A képviselőnő Facebook-oldalán a Mi Hazánk sikerének nevezte, hogy a kormánypárti képviselők nem állták útját az újabb muszlimellenes intézkedésnek, egyúttal bírálta a bizottság többi ellenzéki tagját, akik állítása szerint elmentek az ülésről, amikor a javaslat megszavazására sor került.

Dúró szerint egyébként a burkaviselés megágyaz a terrorizmusnak, hiszen az arc elfedésével nehézzé válik az elkövetők azonosítása. Hozzátette: Európa számos országában támogatták már a javaslatot. Abban talán mi is igazat adunk az exjobbikos politikusnak, hogy Nyugat-Európában indokolt lehet szavazni erről a kérdésről, de hogy miért gondolja úgy, hogy Magyarországon is érdemes felvetni a dolgot, ami köztudottan nem célországa a terrorizmusnak, az sajnos nem egészen volt világos a számunkra.

A képviselő Facebook-posztját itt megtekinthetik:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!