Orbánék hazugságokkal etetik az uniós kormányokat!

Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsõdi Balázs / MTI

Niedermüller Péter a DK Európai Parlamenti képviselője tette közzé, hogy mit is gondol Orbánról és Sargentini-jelentésről. Niedermüller kifejti, hogy Orbán és kormánya 131 oldalas dokumentumban próbálja saját hazugságait alátámasztani, miszerint a jogállamisággal kapcsolatos problémák, amelyekre a jelentés felhívja a figyelmet nem is léteznek.

Az EP képviselő felsorolja milyen bődületesen nagy hazugságokat próbál meg a Fidesz beadni az uniós kormányoknak a korrupció elleni küzdelmükről, a magyar médiában vállalt szerepükről és például a hajléktalanok ellen hozott embertelen törvényről.

A DK képviselője szerint “A miniszterelnök képtelen felfogni, hogy az eljárás nem Magyarország elleni támadás, hanem intés, hogy a magyarok érdekében térjen vissza a liberális demokrácia útjára”.

Niedermüller hozzáteszi azt is, hogy a DK EP-képviselői nem Magyarország ellen, hanem az európai szellemiség jegyében támogatták a Sargentini-jelentést és kihangsúlyozta, hogy az európai országok többsége az ő oldalunkon áll.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!