Deutsch megfejtette, mi a baj Magyarországgal

Fotó: Mohai Balázs / MTI

Deutsch Tamás fideszes Európai Parlamenti képviselő szerint az Általános Ügyek Tanácsának hétfői meghallgatása nem szólt másról, mint Brüsszel bevándorláspárti politikusainak támadásáról Magyarország és a magyar polgárok ellen, valamint ez csak egy újabb nyomásgyakorlási próbálkozás volt, adta hírül a hirado.hu.

Az EP-képviselő hétfőn tartott sajtótájékoztatót Budapesten, ahol teljesen kiakadt, hogy az egyik legnyíltabban migránspárti képviselőnek, Judith Sargetininek adtak lehetőséget ismételten, hogy a róla elnevezett jelentésben leírt alaptalan vádjait elmondhassa Magyarországgal szemben.

Értékelésében Deutsch kifejtette, hogy az egész Magyarország elleni támadás, a Sargentiti-jelentés és most ez a tanácsi meghallgatás is csupán a jövő évi EP-választási kampány része, melyet a Brüsszel bevándorláspárti politikusai hoztak létre.
Hozzátette, hogy ma már mindenki számára világos, hogy az EU-ban az egyik legélesebb konfliktus a bevándorláspárti és a bevándorlásellenes erők közötti politikai vita, melynek középpontjában Magyarország áll.

A fideszes képviselő szerint Magyarország az elmúlt években sikeres lépéseket tett a migráció megállítására, valamint a magyar emberek kinyilvánították akaratukat, hogy nem szeretnének bevándorlóország lenni. Szerinte ezek a demokratikus döntések váltják ki a Magyarország ellen irányuló nyomásgyakorló lépéseket, ezek között a Sargentini-jelentést „az összes hazugságával, tévedésével, valótlanságával, politikai rágalmával”.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!