Tovább üti a közmédiát Puzsér – most a Kossuth Rádió kapta meg a magáét

Fotó: Kovács Tamás - MTI

A független főpolgármester-jelölt a Ripostos hajléktalangyalázást kérte számon a NER médialakáján.

Nem sokkal azután, hogy szénné oltotta a köztévé riporterét, amiért évekig tiltólistán tartották, Puzsér Róbert ezúttal a közrádió meghívottjaként olvasott be a Fidesz elsővonalas propagandamédiájának. Az egykori publicista azt szerette volna megtudni, hogy mi a Kossuth Rádió véleménye Orbánék eddigi talán legalávalóbb uszításáról, a Habony Árpád bulvárszennylapja, a Ripost által elkövetett hajléktalangyalázásról.

A műsorvezető Fábián Barna technikáját követve megpróbálta visszaterelni a meghívás eredeti tárgyára a beszélgetést, úgy téve, mintha elhitethetné a hallgatóval, hogy ez nem egy propagandarádió, hanem megfelel a közszolgálatiság követelményeinek. Sőt még arra is volt képe felszólítani Puzsért, hogy tisztelje meg a hallgatókat azzal, hogy nem fordítja meg a szerepeket, és nem ő kérdez a riportertől, hanem hagyja neki, hogy végezze a munkáját.

Erre Puzsér visszacsapta a labdát, és felszólította a műsorvezetőt, hogy

“kérem Ön tisztelje meg a hallgatókat azzal, hogy elárulja a viszonyát ehhez az elaljasodáshoz!”

Erre mi is nagyon kíváncsiak lennénk, mivel tudjuk, hogy a NER fennmaradásáért és bebetonozódásáért nem csak Orbán Viktor maffiakormánya,

hanem az őket gyáván és megalkuvóan kiszolgáló lakájok is legalább annyira hozzájárulnak.

Onnantól kezdve, hogy szerepet vállalsz egy önkényuralmi rendszer propagandagépezetének működtetésében, elveszted a jogot arra, hogy udvariasan bánjanak veled, ezért véleményünk szerint Puzsér nagyon jól tette, hogy nem felelt meg a közmédia előre leosztott elvárásainak.

A teljes rádióbeszélgetést itt meghallgathatják:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!