Lázárnak elszállt az agya, olyan vádakat fogalmazott meg, amit ő sem hihet el

MTI Fotó: Rosta Tibor

Lázár János bár a parlamentben látványosan eltávolodott Orbán Viktortól -már legalábbis ami az ülőhelyet illeti-, és nem is nagyon szólal fel parlamenti vitákban, a hátországát folyamatosan erősíti meg. A vadászkastély építés mellett jut ideje ellenfelei karakter rombolásához is, eddig csak Márki-Zay Péter volt a célkeresztben, de most Botka László szegedi polgármesterbe is beleszállt.

“Botka ma már nem a szegediek, hanem e szervezett baloldali bűnözői körök polgármestere. Hogy a bábjuk „csupán” vagy egy közülük, azt a nyomozóhatóságok dolga eldönteni.”

-állítja Lázár a promenad.hu-nak adott interjújában. Kemény szavak, amelyek bizonyítására semmilyen tényszerű bizonyítékot nem szolgáltat. Ismerve a Fidesz módszerét, mely szerint “fogd rá az ellenfeledre amit te csinálsz”, nem lennénk meglepve, ha épp az interjút adónak lennének kapcsolatai bűnözői körökkel. Úgy tűnik, Lázár kaján vigyora mögött meghúzódó egója nem bírja elviselni, Márki-Zay Péter győzelmét Hódmezővásárhelyen, és azt, hogy folyamatosan egyeztet szeged polgármesterével. Vagy csak egyszerűen már nem elég neki Hódmezővásárhely, Szegedet is magának akarja. Ahogy Botka fogalmaz viszontválaszában:

“Megértem Lázár János frusztrációját. Februárban elveszítette a városát, áprilisban kidobták a kormányból. Minden jel arra mutat, hogy Lázár Szeged hűbérúra akar lenni. Végül is kastélya már van hozzá. De a szegediek nem kérnek se Lázárból, se a Fideszből. Mi nyugodtan dolgozunk tovább.”

Szeged eddig fejlődése, Botka teljesítménye nem hagy kétséget, komoly munka folyik Szegeden, a tartalmatlan médiapolitizálással szemben.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!