Olyan hisztit levágott Németh Szilárd, hogy egy óvodás sírva könyöröghetne a receptért

Fotó: Tóth Gergő

A Fidesz alelnöke természetesen ismét a bevándorlás miatt verte ki a magas cét.

Nyűgösre sikeredett Németh Szilárd sajtótájékoztatója kedden a Legfőbb Ügyészség épülete előtt. A kormánypárti politikus nem hazudtolta meg önmagát, témája ismét a bevándorlás volt, ezúttal a Migration Aid párttá alakulása került terítékre. A sajtótájékoztatón felkérte Polt Pétert, a kormány házi legfőbb ügyészét, hogy vizsgálja meg, törvényesen működik-e a

Soros által kitartott, bevándorlásszervező, magát civilnek nevező Migration Aid.

Ismeretes, a szervezet még a nyáron jelentette be, hogy Éjjeli Őrség néven párttá alakulnak, állításuk szerint a bevándorlási különadó kényszerítette őket erre a lépésre. Németh szerint a Migration Aid Soros György “csíkzsebéből kandikál ki”, és céljuk nem más, mint hogy egyre több migránssal árasszák el Európát. Ezt a politikus szerint mindenképp meg kell akadályozni, mint fogalmazott, “Soros sem húzhatja ki magát az adófizetési kötelezettségek alól”.

A kormányzat apokaliptikus őrültségeivel ellentétben mi úgy gondoljuk, mindössze annyiról van szó, hogy a Fidesz direkt kreált egy teljesen felesleges adónemet, hogy arra kényszerítse a bevándorlásban érintett civil szervezeteket, hogy pártformában legyenek kénytelenek folytatni a tevékenységüket. Mindezt azért, hogy később mutogatni tudjon rájuk, mondván, “tetszik látni, mi megmondtuk, hogy ezek a politikai erők itt bevándorlást szerveznek”. Mit ne mondjunk, amennyiben ez volt a cél, zseniálisan bejött, a Migration Aid bekapta a horgot.


Ossza meg ezt a cikket és kövessen minket facebookon, nekünk ezzel segíthet.


Tisztelettel köszönjük!
A PestiBulvár csapata