Nagy elszólást tett a fideszes Páva Zsolt – a kommentelők is nekiestek

Fotó: Árvai Károly

Pécs polgármesterének november 4-én sikerült egy vaskosat “ellenforradalmaznia”.

Szép dolog az emlékezés, csak nem mindegy, hogyan. Történt ugyanis, hogy a fideszes politikus Facebookra feltöltött posztjában nem az ’56-os forradalomban és szabadságharcban helyt álló magyarok, hanem az ő harcukat vérbe fojtók előtt rótta le kegyeletét. Mint írta,

Az 1956-os forradalom leverésének 62. évFordulója alkalmából Pécs városa az Aradi Vértanúk úti ’56-os kopjafánál tisztelgett a forradalmat leverő hősök emléke előtt. Tiszteletet a hősöknek!

Miután sokaknak feltűnt az elírás (?), a politikus módosította a bejegyzést, így már csak annyit ír, hogy a “forradalom hősei emléke előtt” tisztelegtek. Ez mind szép és jó, csakhogy mivel tudjuk, hogy Páva egy olyan pártnak dolgozik, ami bolsevik hatalomgyakorlásával méltó utódpártjává vált a néhai állampártnak, ezért talán nem vagyunk rosszindulatúak, ha el tudjuk képzelni, hogy a bejegyzést nem nyelvbotlás, mint inkább freudi elszólás ihlette.

A módosított posztot alább megtekinthetik:

Az 1956-os forradalom leverésének 62. évfordulója alkalmából Pécs városa az Aradi Vértanúk úti ’56-os kopjafánál tisztelgett a forradalom hősei emléke előtt. Tisztelet a hősöknek!

Közzétette: Páva Zsolt – 2018. november 4., vasárnap

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!