Ezt reagálta Vajna Tímea a cicareptetésen felháborodóknak

Ha jó leszel, kapsz egy fürdőt.

Nagyot futott a hétvégén Vajnáné Instagram-posztja, amiben a producerfeleség képekkel illusztrálta, hogy Gucci-pólóban, egy magánrepülőgépen utazva állatorvoshoz viszi nemrég műtéten átesett cicáját. A NER elitjének újabb pofátlan urizálása olyannyira kiverte a biztosítékot, hogy hétfőn Szilágyi György, a Jobbik képviselője meg is kérdezte a cicagate-ről Orbán Viktort az azonnali kérdések órájában a parlamentben, értelmes választ persze nem kapott („Cicaügyben forduljon Vona Gáborhoz!”).

Most újabb poszttal jelentkezett a hölgyemény, hogy magyarázatot adjon az előzőre. Mint írta, januárig Amerikában kell lennie, hogy megkaphassa a zöldkártyáját, ezért vitte magával a cicát, hogy el tudja vinni orvoshoz, és tudjon rá vigyázni. A nő szerint a magángépet nem közpénzből fizetik, hiszen férje világhírű producer, akinek nincs szüksége holmi magyar adófizetői pénzekre. (Ezt némiképp árnyalja, hogy Vajna Orbánék közbenjárására válhatott egyeduralkodóvá a magyar kaszinópiacon. Csak tavaly 7,3 milliárd forint adózott nyereséget ért el a cége, így a magyarok talán joggal kérhetik ki maguknak, hogy Andy helyett miért nekik kell állniuk kitartott felesége luxushobbijait.)

Vajnáné a posztban azt is megjegyezte, szerinte a botrányt nem ő (és pofátlan urizálása – a szerk.), hanem a „baloldal” kreálta. Hadházy Ákos nyilatkozatára – aki korábban állatorvos volt – miszerint nem hiszi, hogy az Egyesült Államokban többet tudnának tenni a macskáért, mint itthon, annyival reagált, a legtöbb állatorvos elhatárolódik Hadházytól, különben is, a politikusból nyilván csak az irigység beszél.

Még ha az is beszélne, bátorkodnék feltenni egy kérdést az ország Tímeájának: ugyan mi másért tett volna fel a közösségi médiára egy képet a magánrepülőzgetéséről, ha nem azért, hogy irigységet keltsen? Küldetés teljesítve, drága Tímea, javaslom, hagyja a fenébe az Instagramot, élvezze inkább azon keveseknek az életét, akikéről a legtöbbünk álmodni sem merhetne. Elvégre ki tudja, meddig lesz képes rá.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!