Nem fogod elhinni, hol látták Rogán feleségét – ez mindennek az alja

Forrás: Instagram

Van egy határ, amit nem lépünk át, gondolnánk, de a Fidesz erre is rácáfol. Rogán Antal feleségét, Cecíliát egy olyan TV-műsorban láthatták a nézők, ahol arról a témáról beszélt, amit talán a legtávolabbinak képzelünk tőle.

Az idén 14. alkalommal megrendezésre kerülő Mikulásgyár, ahol rászoruló gyerekeknek gyűjtenek ajándékokat illetve tartós élelmiszereket a családoknak, keresve se találhatott volna jobb reklámarcot magának mint Rogán Antal feleségét, Rogán Cecíliát, írja a 444.hu.

A luxusfeleséget Mészáros Lőrinc televíziójába hívták be, hogy nyilatkozzon a Nakama&Partners nevében a jótékonysági akcióról, mivel az Ő cége a Mikulásgyár egyik legelkötelezettebb partnere.

Rogán Cecília az interjúban elmondta, hogy Ő és családja eddig minden évben adományoztak játékokat a nélkülöző gyerekeknek a Mikulásgyáron keresztül, és ezentúl is adományozni fognak.

A 2015-ben alapított reklámügynöki tevékenységgel foglalkozó cég, mely Rogán Antal feleségének cége, a honlap és Facebook-oldal nélkül működő Nakama&Partners tavaly 30-szoros nyereségnövekedést tudott produkálni. A sikeres évzárást követően végül Rogán Cecília 82 millió forintos osztalékot vett ki melyen Sarka Katával a cég ügyvezetőjével osztozhatott.

Tehát a rászoruló és nélkülöző gyerekeknek ajándékokat gyűjtő Mikulásgyár leghitelesebb arca Rogán Cecília, aki családjával külföldi luxusszállókban bukkan fel és aki vidéki esküvőre is helikopterrel érkezik. Nála már csak a magánrepülőző Vajna Tímea lehetett volna jobb választás.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!