Mindennek az alja, hogy mivel provokál Vajna Tímea

A NER-oligarcha luxusfeleségének ezúttal Instagramon sikerült urizálnia egy ordasat.

Nehéz napok vannak Andy Vajna felesége mögött Instagramra feltöltött képei szerint. Történt ugyanis, hogy megműtötték a cicáját (kivették a fél veséjét), emiatt Vajnáné nem aludt túl sokat péntekről szombatra virradóan. A képen, amit feltöltött kettejükről, ugyan mosolyog, de mint írta, “a mosoly mögött sok sírás van”, kiderült ugyanis, hogy nem lettek túl jók az állat leletei.

Hogy miért van ennek hírértéke, amikor naponta tízezrek mehetnek át hasonló tortúrán? Mert az már talán kevésbé mindennapos, ha egy macskát magánrepülőgépen visznek állatorvoshoz, márpedig Vajnáné ezt tette. Az asszony nem volt rest még egy Gucci-pólót is megvillantani a képeken, sőt a ruhadarabot összességében többet látjuk, mint a pórul járt macskát. Nem nehéz élni emiatt a gyanúperrel – mindamellett hogy nem szeretnénk rosszindulatúak lenni -, hogy a poszt apropóját kevésbé a cica műtétje, mint inkább Tímea férjura gépén tett különkiruccanása adta.

View this post on Instagram

✈️ -> #losangeles

A post shared by Timea Vajna (@timeavajna) on

Azt mindenesetre reméljük, hogy minden rendben lesz a cicával, és a teljes szerkesztőség nevében sikeres felépülést kívánunk neki. Mondanánk, hogy Mrs Andy Vajnának pedig egy picivel több alázatot kívánunk, de sajnos tudjuk, hogy a NER elitje a fontosabb ügyekre maximum két luxusrepülés között tud időt szakítani. Jobb híján – ha már úgyis sikerült ilyen jól elszakadnia a magyar valóságtól – így csak további jó fellegekben repkedést kívánunk neki!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!