Magángépes kiruccannással villogott Vajna Tímea

Nehéz napok vannak Andy Vajna felesége mögött Instagramra feltöltött képei szerint.

Történt ugyanis, hogy megműtötték a cicáját (kivették a fél veséjét), emiatt Vajnáné nem aludt túl sokat péntekről szombatra virradóan. A képen, amit feltöltött kettejükről, ugyan mosolyog, de mint írta, “a mosoly mögött sok sírás van”, kiderült ugyanis, hogy nem lettek túl jók az állat leletei.

Hogy miért van ennek hírértéke?

Mert az már talán kevésbé mindennapos, ha egy macskát magánrepülőgépen visznek állatorvoshoz. Vajnáné még egy Gucci-pólót is megvillantott a képeken, sőt, a ruhadarabot összességében többet látjuk, mint a macskát. Nehéz emiatt nem arra gondolni, hogy Vajna valójában nem a cica, hanem a férje magángépén tett különutazása miatt osztotta meg a posztot.

Azt mindenesetre reméljük, hogy minden rendben lesz a cicával, és a teljes szerkesztőség nevében sikeres felépülést kívánunk neki. Mondanánk, hogy Mrs Andy Vajnának pedig egy picivel több alázatot kívánunk, de sajnos tudjuk, hogy a NER elitje a fontosabb ügyekre maximum két luxusrepülés között tud időt szakítani. Jobb híján – ha már úgyis sikerült ilyen jól elszakadnia a magyar valóságtól – így csak további jó fellegekben repkedést kívánunk neki!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!