Beérett a propaganda: bombát küldtek Sorosnak, Obamáéknak és Clintonéknak

Forrás: amerikaipite.blogstar.hu

Elégedettek lehetnek ma a populista jobboldalon, célba ért az uszítás.

Alig két nappal azután, hogy bombát találtak a magyar származású amerikai milliárdos, az altright és az Orbán-kormány legfőbb mumusának is számító Soros György bedfordi házánál, kiderült, hogy ugyanilyen bombát küldtek két korábbi amerikai demokrata elnök otthonához is.

Szerencsére egyik címzett sem sérült meg, a bombákat még idejében felfedezték. A Clinton-házaspárnak küldött robbanószerkezetet kedden késő délután találta meg egy titkos ügynök, aki a nekik címzett küldeményeket felügyeli. Az Obamáéknak küldött bombát egy fővárosi ügynök semlegesítette. A szolgálatok közölték, azonnali hatállyal teljes körű nyomozást indítanak az ügyben, amelybe bevonják a szövetségi, állami és helyi hatóságok segítségét is.

Időközben Soros fia, Alexander is megszólalt az üggyel kapcsolatban. A New York Timesnak jegyzett cikkében azt írja: a támadások nem elsősorban az érintetteket, hanem az amerikai demokráciát fenyegetik. Soros szerint a bombákért egyértelműen az apja elleni uszítókampányok a felelősek, példaként erre Donald Trump megválasztása óta tett megnyilvánulásait, és Orbán Viktor magyarországi gyűlöletkampányát hozta fel.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!