Nincs bocsánat arra, ami G. Fodor Gábor lapjában megjelent

Fotó: Koszticsák Szilárd - MTI

Nagyon frappáns akarhatott lenni a 888.hu egyik újságírója, egy írásában ugyanis párhuzamot vont a migrációs válság és az utóbbi időben hazánkban is tapasztalt poloskajárás között. Úgy vezette fel a cikket, mintha a menekültekről írna, de aztán lecsapta a labdát, és közölte, valójában természetesen csak poloskákról írt. Mint fogalmazott, a poloskák (áthallásosan menekültek) „az ablakra piszkítanak és az ágyadba is bemásznak”, a kisebbeket „felfalják vagy megerőszakolják”, és nem akarnak alkalmazkodni a kultúránkhoz.

Mintha ez nem lett volna elég, sikerült még ennél is lejjebb, már-már hitleri szintre süllyednie a cikkírónak, amikor azt kezdte taglalni, hogy szerinte a poloska-menekültek valójában

„genetikailag kódoltak” az erőszakosságra.

Szerinte ha nem akarjuk, hogy ezek az ember alatti lények milliós nagyságrendben ellepjék a kontinenst, gondosan meg kell választanunk, hogy hova húzzuk az ikszet az EP-választáson.

Abban lapunk is egyetért a cikkíróval, hogy fontos dologról kell döntenünk jövő májusban, de szerintünk más a tét, mint amit a 888 gondol. Való igaz, hogy a választáson lehetőségünk lesz megvédeni európaiságunkat, csakhogy mi úgy gondoljuk, elsősorban nem külső, hanem belső fenyegetőitől kell megóvnunk azt. Jövőre ugyanis arról döntünk, hogy akarunk-e egy olyan Magyarországon és egy olyan Európában élni, ahol normális az, ha a közbeszédet az állami szintre emelt kuruc.info határozza meg, és ahol már-már a szemünk sem rebben, ha a sajtó munkatársai göbbelszi nyelven ragadnak tollat. Vagy azt mondjuk, itt és most elég, mert amíg itt vagyunk, Európa sosem lehet többé ilyen hely.

Még van időnk eldönteni.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!