Mutatjuk, mivel reagált a Fidesz Verhofstadt interjújára

Úgy látszik, nem volt elég a kormánypártnak, hogy egy manipulált, hazug videóval már külföldön is megpróbálja lejáratni Guy Verhofstadtot, az Európai Parlament liberális frakcióvezetőjét, a Fidesz kommunikációs igazgatójának most sikerült egy újabbat rúgnia a belga politikusba.

Hidvéghi Balázs Verhofstadt 168 Órás interjúja kapcsán ragadta magához a szót. Amint arról beszámoltunk, az ALDE frakcióvezetője tegnap keményen bírálta az Orbán-kormányt. Többek között elmondta, hogy szerinte azért hazudozik róla a magyar adófizetők pénzén a Fidesz, hogy elterelje a figyelmet arról, hogy már a saját európai pártcsaládja is ellene szavazott a magyar jogállamiság kérdésében.

Hidvéghi szerint persze erről szó sincs, szerinte ugyanis Verhofstadtból csak a

“beteges gyűlölet” beszél, és valójában azért “fröcsög”, mert a magyar emberek nemet mondtak a bevándorláspárti politikájára.

Mint fogalmazott: nem ők, hanem Verhofstadt jelenti a legnagyobb veszélyt Európára és a kereszténységre.

Hogy ki jelent nagyobb veszélyt a kereszténységre, a jogegyenlőségért és a demokráciáért kiálló Verhofstadt, vagy az az Orbán-kormány, ami csak az elmúlt néhány napban hajléktalan emberek százait kezdte el vegzálni hatósági segítséggel, és ami a lakástakarék-törvénnyel fiatalok millióitól vette el a tisztességes előrelépés lehetőségét, mindenki döntse el saját maga.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!