Sargentini-ellenes pedagógusok szaggatták le az inget Ujhelyiről Nagykőrösön + videó

Aki teheti, ne menjen a fideszesek közé egy zárt szobába! Tényleg ne! Nem azért, mert teljesen felesleges, hanem mert olyan hangosak és sivalkodóak lesznek az őt fogadó kormánypártiak, mint ez a néni:

Noha ez az eset nem Nagykőrösön történt, ahova is Ujhelyi István ma ellátogatott, de remekül szemlélteti azt a mentalitást, amit a fideszesek produkáltak érkezésekor. Nem túlzás azt mondani, hogy leszaggatták az inget (persze képletesen) a képviselőről csak azért, mert megjelent a vitán, hiszen szóhoz is alig hagyták jutni.

Vitát kezdeményezett Ujhelyi István szocialista európai parlamenti képviselő csütörtökön Nagykőrösön: a fideszes vezetésű Pest megyei település volt az, amelyik határozatban ítélte el a Sargentini-jelentést, s erős lózungokkal kiállt a a magyar kormány mellett. „Nagykőrös Város Önkormányzata, ahogy eddig is, ezután is határozottan támogatja Magyarország érdekeit, és elítéli, megalapozatlan, kommunista hangvételű aljamunkának tartja a Sargentini-jelentést” – olvasható a Czira Szabolcs polgármester jegyezte, előterjesztésben, amelyet a teljes Fidesz-KDNP frakció megszavazott, a szocialista László Ferenc ellene voksolt, a két jobbikos tartózkodott, míg a független városatya nem nyomott gombot. A határozat szerint a jelentés a „migránspárti politikusok alattomos bosszúja Magyarország, a demokratikusan megválasztott polgári-keresztény értékrendű magyar kormány és a magyar nép, a magyar emberek ellen”, és célja, „hogy Soros György és a hozzá hű, balliberális képviselők megbüntessék Magyarországot”.

Ujhelyi István ezt követően közösségi oldalán jelentette be: vitára hívja a határozat megszavazóit, mert minimális elvárás minden politikai döntéshozóval szemben, hogy állításait valódi vitában is képes legyen megvédeni. Szavai szerint a A Fidesz láthatóan szédül még az európai pofontól, s amikor egyértelműen bebizonyosodik, hogy a Sargentini-jelentés éppen a magyar embereket védi a korrupt narancs-rezsim bűneitől, akkor a Fidesz arra csak hazaárulózással, ordas hazugságokkal és közpénz milliárdokból fizetett agymosás-kampánnyal tud válaszolni. Nagykőrös példája pedig azt mutatja, hogy a fideszes önkormányzatok is tudatosan félretájékoztatják a magyar embereket – érvelt.

Az EP-képviselő magával vitte Nagykőrösre a Sargentini-jelentés egy példányát is, hátha nem olvasták azok, akik határozatban ítélték el. A helyi fideszes képviselők ezt a feltételezést kikérték maguknak, s közölték: tanulmányozták az abban foglaltakat, mielőtt elítélték a határozatuk szerint „kommunista hangvételű aljamunkát”. Ujhelyi szerint ez érdekes kitétel attól a fideszes csoporttól, amelynek tagjai között több volt MSZMP-s aktivista ül, maga a polgármester pedig annak idején MSZMP-tagként hangulatjelentéseket körmölt a helyiekről – írja beszámolóját a Népszava.

A teljes videót egyébként élőben közvetítették Ujhelyiék. A kedvenc részünk az volt, amikor fideszes hölgyek arra hivatkoztak, hogy ők pedagógusok, ezért jobban tudják, mi az igazság, mint Ujhelyi.

Az egyik hölgy így fogalmazott:

“én is pedagógus voltam, és meg kellett állapítani, hogy két civakodó gyerek között ki a hibás. Hát ez most Ön!”

Semmiféle érv, semmiféle lényegi tartalom a Sargentini-jelentésről nem hangzott el, csak a hazaszeretet, a keresztény hit és a pedagógusok tanításai.

Ezt tudja ma a Fidesz, ez a lényegük.

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!