Robbanás a Jobbikban: váratlan bejelentést tettek Volnerék

A volt alelnök a fegyelmi tárgyalása előtt egy órával közölte döntését, hogy elhagyja a pártot, méghozzá nem is egyedül. 

Volner János sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: a Jobbik vezetői szerinte koncepciós eljárásra készültek ellene, és előre kihirdették az ítéletet, ezért lép ki a pártból.

Hozzátette: vele együtt Fülöp Erik és Apáti István is távozik, akik a frakcióból való kizárása után jelezték először, hogy csatlakoznának hozzá.

Emlékezetes, a Jobbikban akkor lángoltak fel újra a belharcok, amikor Volner levelet írt a párt alapszervezeti elnökeinek, melyben kifejezte egyet nem értését, amiért pártja közeledni kezdett az LMP-hez. A politikus azóta a teljes kormányközeli médiát végighaknizta, ahol többek között azzal vádolta meg egykori párttársait, hogy összefogtak Soros Györggyel.

Állításait arra alapozta, hogy a Jobbik jelenlegi elnökhelyettese, Gyöngyösi Márton Brüsszelben konferenciát szervezett Teplán Istvánnal, a CEU rektorhelyettesével, akit a párt legutóbbi kongresszusára is meghívtak.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!