Hollandia támadásba lendült – Hatalmas pofont kapott Orbán!

Fotó: Stephanie Lecocq / EPA / MTI

Vasárnap este az egyik legnézettebb holland műsor a ‘Zondag met Lubach’, melyet hétről hétre nagyjából egymillió ember néz. Arjen Lubach műsorvezető körülbelül fél órában szokta összefoglalni a hét legfontosabb híreit. Előző adásának felét annak szentelte, hogy bemutassa Orbán Viktor és a NER működését a tőle megszokott szatirikus módon, adta hírül a 444.hu.

A Sargentini-jelentés igencsak felkorbácsolta mind a hazai, mind a külföldi médiát. Az itthoni kormányközeli médiabirodalom rögtön támadásba lendült és megállás nélkül hangoztatja, hogy a jelentés minden pontja hazugság melyet Soros György és a bevándorláspártiak találtak ki.

A hazugságoktól megtelt holland média egyik ikonikus alakja, nem bírta tovább tétlenül nézni mindazt, ami Magyarországon folyik, ezért Lubach, műsorában mutatta be hogyan működik az orbáni illiberalizmus.

A holland nyelv tudása nélkül is elég jól lehet érteni miről beszélhet a műsorvezető, ráadásul ebben segítenek a rövid bejátszások is. Bemutatja az Orbán házával szemben lévő stadiont, a szinte mindig üres kisvasutat, a 40 cm-es kilátót, majd a negyedórás blokk végén elhangzik egy magyar nyelvű üzenet is, amely egyfajta válasz a magyar kormány új propagandakampányára.

Itt pedig az Orbánnak és a NER-nem szentelt negyed órás műsorrész:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!