Nem fogja elhinni, kinek írt köszönőlevelet Orbán Viktor!

MTI Fotó: Marjai János

Mint azt tudni lehet, a Sargentini-jelentés nem szól másról, mint Soros György és csatlósai bosszújáról, melyet nem Orbán diktatúrája ellen indítottak, hanem Magyarország és a magyar nép ellen. Legalábbis a kormánymédia ezt próbálja belénk sulykolni. Az Európai Parlament azon képviselői, akik megszavazták ezt a jelentést, mind bevándorláspárti, Soros-bérenc, a DK két képviselője pedig még hazaáruló is a Fidesz szerint.

Nagy megnyugvás azonban Orbán Viktornak, hogy nem mindenkit sikerült maga mellé állítania Sorosnak. Ezért azon Európai Parlamenti képviselőknek, akik a jelentés ellen és így a Magyarországra esetlegesen kivetett szankciók ellen szavaztak, Orbán írt egy köszönőlevelet.

Ily módon kapott levelet az a görög Arany Hajnal két EP-képviselő is Orbán Viktortól, amely pártnak tagjait a görög média neofasiszta és neonácinak állít be. Az Arany Hajnal párt vezetői rendszerint cáfolják ezen vádakat, bár korábban nyilatkozataikban gyakran dicsértek német náci vezetőket, és az is előfordult, hogy a párt erőszakos botrányokba keveredett, adta hírül a 444.hu.

Úgy látszik, mindegy hogy tiszta keresztény értékeket képvisel valaki, esetleg neonáci, ha Orbánék mellett szavaz, akkor az csak jó ember lehet, kinek köszönetet kell nyilvánítani.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!