Puzsér Róbert nagy bejelentése: Elindul a főpolgármesteri címért!

kép: rangado.hu

Puzsér Róbert közleményben tudatta, hogy független jelöltként indul majd a főpolgármester választáson. A publicista és volt televíziós műsorvezető nem szeretne egyik párt színeiben sem indulni, azonban számít mindegyik ellenzéki párt támogatására.

Szerinte nagy esély van arra, hogy 2019-ben is Tarlós István nyerjen, hisz „mögötte áll az országot kifosztó, jogállamot lebontó, médiát uraló kormánypárt”.
Videójában Puzsér kihangsúlyozta továbbá, hogy Tarlós ért a város üzemeltetéséhez, nincsenek korrupciós ügyei, azonban a régmúlt embere aki „a vasbetonban, a robbanómotorban és természetesen az új Kádárban, Orbán Viktorban hisz”. Szerinte Budapestnek ma nem ezekre van szüksége, hanem sok parkra, zöld területekre és közösségi terekre.

A publicista azonban nem Tarlóst vagy a mögötte álló pártot szeretné legyőzni, hanem a Budapesten élő embereket szeretné majd meggyőzni, hogy a beton, az autók és szmog helyett válasszák az ő zöld programját a „Sétáló Budapest” elnevezésű tervét. Mint elmondta: „Egy XXI. századi Budapest tervét, amely az ott élőknek épül, és nem azért, hogy Orbán Viktor a Budai Várból pillanthasson le az alattvalóira.”

Puzsér szerint „ebben a városban elképesztő potenciál rejlik, ez azonban Demszky Gábor és Tarlós István vezetése alatt csak nagyon alacsony színvonalon telesült. Európa nagyvárosaiban járva olyan emberközpontú és zöld referenciát tapasztaltam, amely szeretném, ha a szülővárosomban is teljesülne. Rájöttem azonban, hogy a halálom napjáig is várhatok, sosem valósul meg – azért indulok, hogy megvalósítsam”.

Egyetlen programpontja a Sétáló Budapest víziója: „legyen Budapest élhető és zöld, belső városrésze legyen összefüggően besétálható és teljesen autómentes!”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!