Túlélték, mégis meghaltak – drágábban dolgoztak, mégis megnyerték

Fotó: Földi Imre / MTI

Mészáros Lőrinc két újabb közbeszerzést nyert el. Ezen közbeszerzések összértéke 6 milliárd 283 millió forint, adta hírül a napi.hu.

Az egyik elnyert közbeszerzés 3 község szennyvíztisztító telepének és csatornahálózatának a fejlesztésére lett kiírva, melyet a Mészáros és Mészáros Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. az EuroAszfalt Építő és Szolgáltató Kft.-vel közösen nyert el 2 milliárd 650 millió forintért.

Az másik pályázatot, a Mészáros és Mészáros Kft. nyerte el a West Hungária Bau Kft.-vel közösen. Itt az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. megbízásából egy kétszintes, földrengésbiztos épületet kell majd építeni, föld feletti és a föld alatti irányítóközpontnak.

Ugyan erre a munkára pályázott az MVM OVIT Országos Villamostávvezeték Zrt. is, ráadásul míg Mészárosék ezt a munkát 3 milliárd 653 millió forintért csinálják majd meg, a vesztes cég több mint 500 millió forinttal olcsóbban vállalta volna.

Természetesen itt se számított a protekció, a hátszél, csak és kizárólag azért nyertek Mészárosék mindkét esetben, mert ők a legjobbak!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!