Egy felháborodott állampolgár levelet írt Orbán Viktornak

MTI-fotó: Czeglédy Zsolt

A napokban jutott el hozzánk egy levél, mely mindenféle hozzáfűznivaló nélkül is elég sokatmondó:

Tisztelt Orbán Viktor úr!

Levelem rögtön azzal kezdeném, hogy elmondom, mélyen csalódtam Önben. Hittem Önnek és kormányának! Önök becsaptak engem, mikor azt mondták, minden rendben van a kórházakban. Ez szemenszedett hazugság!

Édesanyám, aki nemrég múlt 83 éves, a napokban elcsúszott és beverte a fejét, ami vérezni kezdett. Kihívtuk hozzá a mentőket és bevittek minket a Péterfy kórházba. Szinte sokkolt az, ami ott ért bennünket.

Miniszterelnök úr, türelmes ember vagyok, de ha a családom egészségéről van szó, akkor szeretném mielőbb biztonságban tudni szeretteimet, és szeretném, ha mielőbb kezelnék Őket.

Este fél kilenckor értünk be a kórházba és fél háromkor kezdték el összevarrni édesanyám fején lévő sebet.

Rettentően ideges voltam és aggódtam érte. Akárkit kérdeztem az ügyeletben lévő ápolók és orvosok közül, mindenki azt mondta, kevés az ember és ezért kell ilyen sokat várni. Rengeteg sérült és beteg ember várakozott ott hosszú órákon keresztül, miközben Önök azt mondták, minden rendben van a kórházakban.

Ha ez így lenne, akkor nem kellett volna hat órán keresztül várakoznia édesanyámnak vérző fejjel. Ez felháborító és elfogadhatatlan!

Szóval Miniszterelnök úr, Önök hazudtak én pedig sajnos hittem maguknak! Szokták mondani „hiszem, ha látom”, én most láttam és nem akartam hinni a szememnek. Sok beteg, sérült ember várakozott órákon keresztül. Voltak akik egy padon próbáltak meg pihenni és kivárni a sorukat, és voltak akik pedig hordágyon. De ez így nincs rendben.
Önök tehát szemrebbenés nélkül hazudtak és félrevezették az embereket és sajnos úgy érzem, talán nem ez az egyetlen hazugságuk!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!