Nem bírod a hajléktalanokat? Ha ezt elolvasod, rájössz, milyen embertelenségre készülnek Orbánék!

Forrás: MTI / Balogh Zoltán

Ki ne találkozott volna már azzal az élethelyzettel, mikor lemegy egy aluljáróba ahol a matracokat és takaróba burkolt, rajta fekvő hajléktalanokat kell kerülgetnie a húgyszagban?!

Igen, sajnos ez a jelen Magyarországa. Itt tartunk 2018-ban, hogy emberek tízezrei élnek az utcán életvitelszerűen.

Szerencsére nálunk van az aduász. Itt van nekünk Viktorunk és a szuper csapata, akik mindig megtalálják azt, aki a leggyengébb, felkarolják és legurítják a lépcsőn.

A Fidesz, aki senkit sem hagy az út szélén, újabb szolidáris törvényt alkotott meg. Mint arról már a 444.hu is beszámolt, a Magyar Közlöny hírül adta, hogy október 15-e után a hajléktalanok ingóságait elkobozhatják, melyet a helyi önkormányzatnak vagy a rendőrségnek kell majd tárolnia.

Ezen ingóságokat először jegyzőkönyvbe kell venni, értékét meg kell becsülni és el kell tudni tárolni. A tárolásra alkalmatlan besorolásban részesített tárgyak megsemmisítésre kerülnek!

Ezek után, ha a tulajdonos jelentkezik ingóságaiért, amit időközben már megsemmisítettek, annak értékét ki kell fizetni részére, melyből előtte le kell vonni a szállítási és megsemmisítési költséget.

Tehát vegyünk egy esztétikailag nem szép, ámbár annál mocskosabb és embertaszító illattal rendelkező matracot, valamint egy hozzá tartozó, hasonló kinézetű, állapotú és szagú takarót.

Erről a kiérkező hatóság azt állapítja meg, hogy tárolásra alkalmatlan. Jegyzőkönyvbe veszik, szakszerűen felbecsülik ezen tárgyak értékét mondjuk 1000 forintra, elszállíttatják és megsemmisítik.

Ha a tulajdonos később keresné használati tárgyait, melyet időközben megsemmisítettek, ám a szállítás és megsemmisítés meghaladta a becsült értéket, akkor még a károsult fizet rá?!

Természetesen ez egy abszurd vizionálás melyet csak egy abszurd és emberséget mellőző törvény szült. De ilyenkor felvetődik a kérdés, hol van az a fene nagy keresztény ideológia? Hol az emberek megsegítésének hajlama? Nem érzik vagy hidegen hagyja őket az, hogy ezzel nem megoldják a hajléktalankérdést, hanem még nehezebb helyzetbe taszítják őket?

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!