Ha látod ezt a cikket, téged is érinteni fog a kormány legújabb idegesítő agymenése!

Elege van már Önnek abból, hogy az utcán rohangálva keresi az óriásplakátokat vagy épp a televíziót kapcsolgatja, hogy hiteles kormánypropagandát találjon?

Akkor van egy jó hírünk! Kovács Zoltán kormányszóvivő bejelentette, hogy ezentúl tonnaszám érkezik majd a Fidesz propagandája Facebookon és Twitteren.

A kormányszóvivő a Magyar Időknek adott interjújában elmondta, szerinte Sorossal és az általa finanszírozott álhír gyárakkal szemben, nem elegendő a kormány jelenlegi hírközlési rendszere, hisz Magyarországon még mindig nem jut el mindenkihez az a hír, amit ők szeretnének.

Kovács Zoltán kifejtette, hogy Soros György alapítványain keresztül támogatja azokat a magukat újságírónak kiadó politikai aktivistákat, akik folyamatosan támadják a magyar kormányt.

Sőt, Kovács még meg is nevezett pár új ellenséget, akikkel szemben így fel tudják majd venni a harcot. Szerinte az Átlátszó, a G7 és a Direct36 folyamatosan támadja őket és persze ezzel minden magyar embert is, ezért az általa indított blogon, az About Hungary-n keresztül közlik majd a „valós” és a kormány által fontosnak tartott híreket, véleményeket.

Összegezve tehát már nem csak plakátokon, televízióban és rádióban nyomják majd belénk erőszakosan a kormánypropagandát, hanem már Facebookon és Twitteren sem lehetünk biztonságban.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!