Brutálisan megfenyegették Ujhelyi Istvánt Orbán hívei – bombatámadást is elővetítettek

MTI-fotó: Kovács Attila

Megdöbbentő fenyegetéseket kapott Ujhelyi István MSZP-s EP-képviselő a Sargentini-jelentéssel kapcsolatos véleménye kapcsán. Vége már azoknak az időknek, amikor a fideszesek szimplán anyázták azt, aki nem értett velük egyet. A közhangulat mára szó szerint puskaporossá vált, és az életveszélyes fenyegetésektől sem riadnak vissza a kormánypárti fanatikusok.

Ujhelyi az alábbi kísérőszöveggel tette közzé Facebook-oldalán azt a képernyőfotót, amely a fentebb említett fenyegetéseket foglalja magába:

„Az elmúlt napokban igazi gyűlöletkampány célpontjává lettem. A kritikát, kekeckedést jól viselem, a vitát kifejezetten szeretem. Az a fajta zsigeri, alpári gyűlölet; az a fajta fenyegető agresszivitás, ami most felbukkant, pontosan megmutatja milyen is a közhangulat, mivé lettünk Orbán országlása alatt. Erről beszéltem a Sargentini-vitában is: a végletes megosztottságról, egymást a nemzetből kizáró uszításról. Ez Orbán és a Fidesz felelőssége.”

41712125 2253272244686949 684371144190459904 n

Néhány kommentet kiragadnánk a sokaságból:

Fekete Péter „bombát közétek hazaáruló férgek! Apró darabokra visz a bomba, szemetek! B.zi rohadékok!” kommentárral fejezi ki véleményét, ami valljuk be, nem sokban különbözik a rettegett terroristák magatartásától.

Széles Roland szerint „egy normális országban az ilyen hazaáruló mocskos férgeket, mint te meg a slepped vagytok, már rég lámpavasra akasztottak volna!” – érdekes, hogy a Fidesz-hívek miként vizionálnak egy „normális országot.”

A többi vélemény között szemezgethetnek az olvasók. Reméljük, hogy azért Magyarországon a többség még nem bombával és lámpavassal kívánja lerendezni a vele egyet nem értőket.

Annyi biztos: valami nagy-nagy baj történt az elmúlt években és a gyűlölet már megállíthatatlannak tűnő méreteket öltött…

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!