Megszólalt egy magyar nő a mosdóban erőszakoló migránsról – döbbenetes, amit mondott!

Képünk csak illusztráció, nem a levél írója látható rajta.

Egy felháborodott, sanyarú sorsú anya írt egy levelet, melyet most változtatás nélkül közlünk.

(nem)Tisztelt Politikusok!

A napokban szinte mindenütt azt olvastam, hogy egy afgán férfit keres a rendőrség, aki egy gyorsétterem mosdójában megerőszakolt egy nőt. A baloldali médiában pár soros hír, míg a jobboldali hírportálokon, blogokon hihetetlen hangerővel folyik a gyűlölködés. Volt olyan fideszes képviselő, aki az elfogása után rögtön kasztráltatná is  az elkövetőt, majd kitiltaná az országból. Higgyék el, én nem védem ezt a férfit, legyen bármilyen származású. Én nem kasztrálnám, hanem a f..át vágnám le neki tőből, rozsdás életlen késsel. De nem azért mert afgán. Hanem mert úgy nyúlt hozzá egy nőhöz, ahogy senkinek nem engedném meg a világon.

Mint ahogy a férjemnek sem engedtem egy idő után, mikor már a lányunkra is elkezdett fájni a foga. Éveken át vert meg, heti rendszerességgel, és erőszakolt is, igen, csak csendben tűrtem, hogy a kicsi fel ne ébredjen a másik szobában. Aztán mikor már nem bírtam, akkor feljelentettem. Nem egyszer, nem kétszer. És semmi, de semmi nem történt. AKKOR HOL VOLTAK, KEDVES FIDESZES POLITIKUSOK, AMIKOR A MAGYAR FÉRJEM TÖRTE EL A KEZEM, MIELŐTT ELKEZDETT LIHEGNI RAJTAM? HOL VOLTAK??? Önök nélkül, a családom segítségével sikerült kikerülnöm ebből a pokolból, mert önöknek nem számítanak azok a magyar anyák, akiket a magyar férjük kínoz. Akik csendben tűrik a családon belüli erőszakot, a gyerek miatt, vagy egyszerű anyagi kiszolgáltatottság miatt. Ilyenkor csak „vak komondoros” mesékkel takarják el a saját férges, kereszténynek mondott lelküket.

Tudják, sokáig azt  hittem csak nekem jutott ez. De amikor kinyílt a szemem, és körülnéztem, akkor észre vettem, hogy mennyi női lelket és testet nyomorítanak meg a férfiak, függetlenül attól, hogy szakadt Ladából vagy BMW X5-ből szállnak ki. Amikor a rendőrségen voltam, döbbenten hallgattam az egyik tisztet, aki azt mondta évente 50-60 nő hal meg a családon belüli erőszak következtében, és több száz feljelentés érkezik évente szexuális erőszak miatt, szintén családtag ellen. Nem tudom így van-e, de egy biztos, a lányomat arra nevelem, hogy ne kövesse el ezt a hibát amit én. Tudom, ez önök számára csak ócska feminizmus, és a nők maradjanak a gyerekszülésnél meg a fakanálnál.

De én megtanítom a lányomnak, hogy nem az határozza meg egy ember értékét, hogy férfinak vagy nőnek születik, mennyit súlyt tud felemelni a konditeremben, vagy mennyi gyereket szül. Az emberek értéke ennél sokkal több. A lélek számít, hogy mennyi szeretetet tud adni és elfogadni, mert ha ez meg van, a többi jön magától. Kinek karrier, kinek sok baba, kinek mi. De maradjon erős, és álljon ki magáért. Tudják, én csak azt nem értem, hogy van önök között nő is, anya is, nem is egy. Mégis, alig-alig hallok hangokat, akik kiállnának az érdekeinkért. Nem előjogokért, hanem csak azért, hogy egyszerű, emberhez méltó életet lehessen élni.

Amíg ezt nem tudják garantálni, amíg önök szerint a magyar férfi macsó ha veri az asszonyt, addig TI nem vagytok alkalmasak semminek, sem politikusnak, sem férfinak.

B.É.

A vastag kiemelések szerkesztőségünktől származnak.

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!