Juhász elégtételt vett

A financiális szankciókkal kibelezett s elhunyt Együtt párt elnökét, Juhász Pétert még a kampányhajrában többek között azzal – is – vádolták, hogy bedrogozott kábulatában a volt feleségét is benyugtatózta s bezárta a lakásukba, majd utána – vagy előtte – ledarálta, a gyerekeit megette stb-stb.

Juhász sorra perelte a kormányközeli lapokat: mind a bulvárrészleget, mind a kormány napilapjait a magánéletéből horrorhíreket gyártó, emberileg mindenképpen aljas és elfogadhatatlan  lejáratókampány miatt. Gyakorlatilag nem telt el úgy egy hét sem az év első négy hónapjában, hogy ne kényszerült volna védekezésre, ami egy idő után természetesen gyanússá válik és az ellenkezőjébe fordul: biztos rejteget valamit.

Holott egyszerűen önmagát és a magánéletét próbálta védeni – az eredmények és az események tükrében immár történelmi tény, hogy mindezt sikertelenül.

A göbbelsi propaganda szőnyegbombázása után mára hidegen fújdogáló szellőként hat csak az ex-elnök e héten megjelentetett posztja, amelyben arról értesíti a közvéleményt, hogy kicsi a Bors: a Vajna-érdekelt bulvárlapot helyreigazításra kényszerítette a bírósági döntés Juhász magánéleti megrágalmazása miatt.

juhihelyre

„Remélem te is tudtál valamennyit pihenni a nyáron. Az elmúlt időben elsősorban a családommal foglalkoztam, de ahogy ígértem, ősszel ismét hallhatsz rólam.  Első körben még a múlt” – idézi a történteket a volt Együtt volt elnöke.

„Ahogy mondtam, úgy is lett: a velem kapcsolatos rágalmakról a választások után fog kiderülni az igazság. A Borsot és az egyéb szennylapokat pártutasításra gyártó gerinctelen csürhe pénzért hazudik (vö. Az anyjukat is eladnák, vagy ha a liberális anyázás nem fekszik neked, akkor helyette: Krisztus koporsóját is eladnák). Ők a magyar nemzet Judásai.

Lehet, hogy ez pillanatnyilag jó üzletnek tűnik számukra, azonban ha eljön az elszámolás ideje, akkor mind anyjuk, mind Krisztus előtt el fognak bukni.

És ha pillanatnyilag úgy is tűnik, hogy elbukott az igazság, légy biztos benne, az idő téged igazol majd. Aki a családodért, a hazádért, az igazságért dolgozol hittel, erővel, kitartással.

Ebben akarlak téged segíteni a jövőben is, ahogy te is segítettél nekem már számtalanszor.

Amikor rágalmaztak, akkor a teljes fideszes propagandagépezet azt szajkózta. Most, hogy kiderült hazudtak, nem írják meg. (Jé?!)” – ismertette a személyes jogi elégtétel tényét Juhász Péter.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!