Lefotózták Orbán Viktor lányát, aki soha nem akarta volna, hogy ez a fénykép elkészüljön

MTI Fotó: Beliczay László

A helyzetkomikum, ami Orbán Ráhel körül alakult ki, felér egy Charlie Chaplin féle kabaréval. Orbán Viktor lánya fogja magát, kiszáll egy autóból, majd egy végtermékkel megrakott pelenkát és vele a műanyag tárolózacskót egyszerűen kidobja az út szélére, majd továbbhajt. Egy illető figyelmezteti, de ő nem foglalkozik vele, csak egy “nincs kuka” megszólalással folytatja útját a “saját lábán.”

Minderről a Nyugati fény számolt be, képeket is közöltek az esetről.

ráhel
Kép forrása: Nyugati Fény

Nem azzal van a baj, hogy Magyarország, vagy akár a világ szemétkészletének gyarapításához hozzájárult Ráhel, hiszen egy szaros pelenka nem borítja fel fenekestül az ökológiát. A probléma abban gyökerezik, hogy Ráhel már közszereplő, és nem azért, mert a Mester lánya, hanem mert számos okot adott erre, főként a férje általi cégbizniszekben. Éppen ezért Magyarország miniszterelnökének sarja nem csupán egy hulladékot hajított el, ugyanis a szemét eldobása innentől szimbolikus értelmet nyer.

  • Ő megteheti.
  • Őt nem érdekli.
  • Nincs kuka.
  • Hiába szólnak rá, ő ugyanúgy “szarik ránk.”

Annyit tudunk üzenni Ráhelnek a Pesti Bulváron keresztül, hogy bízunk benne, hogy egyszer a magyar nép majd hasonló módon fogja kihajítani őt és családját a közéletből. Csak úgy otthagyva, ottfelejtve az út szélén…

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!