Lefotózkodott a gyermekével és egy pohár itallal az énekesnő – döbbenetes nyílt levelet kapott!

“NYÍLT LEVÉL PÁSZTOR ANNÁNAK!!!

Kedves Anna! Mélységesen felháborít az a fotó, melyet a mai napon láttam rólad az Instagramon. A mellékelt fotográfián te egy medencében döglesz, egy kisbabával és egy…hát nem is tudom, hogyan merjem ezt leírni…egy..egy…aperol spritz-cel! Anna. Én nem tudom, honnan vetted azt az arcpirító bátorságot, hogy letérj a Kövér László és Kovács Ákos által kijelölt tengelyről és vérlázítóan jól érezd magad, de ez már mindennek a teteje!

38404673 1574991536140881 3420526084976803840 n
Kép: Pásztor Anna (Anna and the Barbies) Instagram

Csak hogy értsd, Anna. Egy anyának nem áll jogában Magyarországon jól éreznie magát. Mi nem egy támogató-elfogadó, hanem egy kirekesztő-megszégyenítő nemzet vagyunk, melynek morális értékrendjébe egyáltalán nem fér bele, hogy a terhesség harmadik hónapjától a gyermek hivatalosan is betöltött tizennyolcadik életévéig egy nőnek (ANYÁNAK!) olyan élete legyen, melyben szerepet kap az önkifejezés, a sportolás, a barátnőzés vagy bárminemű olyan tevékenység, melybe nem szakad bele.

Anna. Az anya, ebben az országban mártír. Női Jézus. Ha kint 40 fok van, az a minimum, hogy bemegy a konyhába és 5 órán keresztül süt palacsintát, majd további 3 órán keresztül mosogat, takarít és rendet rak. Bűnnek számít a magaddal töltött idő, a pihenés, az olvasás és az alvás is. Egy anya nem szexel, nem örül, nem figyel a testére, nem kúr félre és a gyerekein kívül semmilyen más érdeklődési köre nincs. Ha a többi anya véletlenül megneszeli, hogy te elmentél bringázni, míg a gyerek bölcsiben volt, vagy pizzát rendeltél főzés gyanánt, vagy edzőteremben rázod a picsádat ahelyett, hogy a mosást válogatnád ki, vagy felporszívóznál, azonnal máglyán végzed!

Anna. Mikor egy nő megszüli a kisbabáját, azonnal bölcs lesz. Nem figyelted még meg? Nem tűnik fel a Körmös Beácskák és a Paleo Brigik társaságában az a fajta tökéletes és isteni tudás, melyet akkor szerzel meg, ha kibújt belőled az új kis élet? Hirtelen mindentudó leszel! Hirtelen rájössz, hogy 10 darab facebook poszt és 2 darab kismamás blog után, igen, te már tudod a tutit a helyes nevelésről, a helyes táplálásról és a helyes kötődési mintákról is. Ha eddig nem voltál aktív tagja a közösségi oldalaknak, ezentúl majd remegve várod, hogy odakommentelhess egy babakocsis poszt alá, hogy “süljön ki a szemed, ha nem hordozókendőt használsz!” Mert TE már tudod a tutit! Nem marad szárazon olyan fórum, ahol a tápszeresekkel harcolhatsz, vagy az otthonszülőkkel! Mert bölcs lettél! Az anyasággal együtt valami gigantikus igazságérzetet is kaptál és már nem érdekelnek mások, mert csakis te tudod a tutit.

Anna, milyen dolog az, hogy te jól mered érezni magad? Nem gondolsz arra, hogy a víz veszélyes? És ha beleborulsz? És ha beleborul a kisbabád? És…uram atyám, ebbe belegondolni sem merek…ÉS HA KIBORUL AZ APEROL????!!! Az neked smafu? Miért nem szelfizel a lakásodról? Ki van takarítva? Kivasaltál? Megfőztél egy hétre előre? Fel van mosva? Azt már meg sem merem kérdezni, hogy ugye nincs bébiszittered és ugye napi 24 órában a gyerekeiddel vagy, mint minden rendes, magyar, keresztény asszony?

Anna, egy szó mint 100, ez nagyon nem járja. Boldogan napozni, zenélni, örömet okozni, vidáman élni szorongás nélkül…Anna, Anna, meglesz ennek a böjtje! Milyen példát mutatsz az anyáknak, mi? Hogy strandoljanak? Hogy élvezkedjenek? Hogy érjen fülig a szájuk? Hogy ihassanak alkoholt? Hát jó, hogy nem gyújtasz már rá! Anna, a magyar anyák szentek, egyik sem iszik! Csak stikában! És nem is cigiznek (a gyerek előtt.)

Összefoglalom a mondandómat: Csalódtam benned. Csalódtam, mert te meg mered tenni, amit az anyák nem, mert te sémákat mersz rombolni, mert te nem hülyülsz bele a társadalom okozta lelkiismeretfurdalásba, mert te mersz önazonos lenni és mersz élni megfelelési kényszer nélkül. Ez, ebben az országban a legmagasabb fokú eretnekség. Büszke vagyok rád. Imádlak. Metál vagy. Igyál még egyet az egészségemre!”

A nyílt levél a Facebookról származik

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!