Ezzel a tettével bizonyította, hogy ő a legszívtelenebb miniszter a Fideszben

MTI-fotó

Ellenbacher Attila, a jótékonykodó tévészerelő megunt, leselejtezett készülékeket javít, hogy azokat később adományként kórházi osztályokon üzembe helyezze. Ezzel mindenki szívébe belopta magát, kivéve egyetlen embert, aki úgy akadályozta a jótékonykodását, ahogy csak tudta. Találós kérdés: na kiből lett miniszter Orbán kormányában?

Igen. Kásler Miklósról van szó. Az Országos Onkológiai Intézetnél Kásler vezetése alatt nem kértek Ellenbacher Attilából. A tévészerelő vétsége annyi volt, hogy ő csak szerette volna, ha a betegek a kórházban töltött időben legalább nézhessék kedvenc műsorukat.

Kásler – még főigazgatóként – tisztában volt azzal, hogy a kórház nem engedheti meg magának, hogy új tévékre ruházzon be, ennek ellenére a használt Ellenbacher-féle tévéket nem engedte be az intézménybe, nem zavarta, hogy a betegek csak a falat nézhették.

Egy feltétellel mégis beengedte volna a jótékonykodó tévészerelőt – ha Ellenbacher az ingyen adott tévékre még garanciát is ad.

maxresdefault 1
Ellenbacher Attila a jótékony tévészerelő // kép: Youtube

Ellenbacher az elmúlt nagyjából hat évben több mint kétezer tévékészüléket adományozott, de az Országos Onkológiai Intézetbe mégsem kellett.

Heppiend

Az akkori főigazgató, Kásler Miklós időközben az emberi erőforrások minisztere lett, az intézmény élére pedig Polgár Csaba került, aki rögtön felvette a kapcsolatot Ellenbacher Attilával:

“A főigazgató nagy köszönettel, gyorsan pozitívan válaszolt az e-mailemre. Az adományozási szerződésben a készülékekre továbbiakban garancia a nem szerepelt, ezért gondoltam, hogy részünkről az adományozásnak akadálya nincsen.”

Kedden a tévéember át is adott négy, 81 cm-es, nagyjából 10 éves LCD-tévét az intézménynek, és reméli, hogy a továbbiakban is tud majd adományozni nekik tévéket – olvasható az Indexen.

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!