Orbán szavain egy ország röhög – elképesztő, hogy mit mondott a tegnapi meccsről

MTI-fotó

Meglepett a tegnapi eredmény? Az angoloknak, vagy a horvátoknak drukkoltál? Nem mindegy, ugyanis mint azt Orbántól megtudtuk, utóbbi nemzet is a mi fényünket emeli. Nem érted, hogy miért? Mi sem, de elmagyarázzuk a Fidesz-logikát.

Magyarország = Horvátország. Ha a magyarok nem is jutottak be a VB-re, Orbán Viktor a horvátokat emeli piedesztálra. Egészen pontosan így fogalmazott:

“A horvátok sikere persze a horvátoké, de egy picit úgy érezzük, hogy abban mi is benne vagyunk, hiszen ez a régió dicsősége is, még hogy ha most a horvát zászlót is kell most a magasba emelni.”

Ahha. Szóval arról szól a fáma, hogy a miniszterelnök megbizonyosodott róla, hogy érdemes volt ennyi közpénzt focira költeni, hiszen mégiscsak megvertük az angolokat. Nem mi, hanem a horvátok, de tulajdonképpen az majdnem teljesen ugyanaz.

Orbán Viktor zárásként azt mondta, a horvát foci

„a mi kutyánk kölyke.”

Pontosan milyen szempontból? Területileg mellettünk helyezkedik el? Büszkének kellene lennünk arra, hogy a horvátok sportra fordított pénze eredményekben is megnyilvánul a miénkkel ellentétben?

Ha Orbán ezt nem egy fricskának szánta, akkor nagyon komoly bajok vannak a toronyban…

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!